≫ 

U ovom delu Srbije kuće su 9.500 evra, a svako ko dođe da živi, dobija 1.500 za srećan početak!

Do sada je otkupljeno više od 20 domaćinstava

  • 14

Na seoskom području opštine Topola postoji veliki broj napuštenih kuća, a zahvaljujući projektu o zbrinjavanju raseljenih lica, neke su spašene i vraćen im je život.

CAREVI: Pet dana nedeljno su studenti, a vikendom poljoprivrednici! Braća Đorđević između sela i grada biraju - oba (FOTO)

Otvorena 54. Oplenačka berba: Lepo je videti šta znači čuvati tradiciju, ali i šta znači raditi za budućnost (FOTO) (VIDEO)

Projektom je predviđeno da opština Topola od vlasnika otkupi napuštene kuće u kojima će živeti raseljena lica koja nemaju smeštaj.

Ove godine je sa vlasnicima kuća potpisan ugovor, svaki u vrednosti od 9.500 evra. Porodice koje će biti useljene dobiće 1.500 evra za nužne stvari kako bi započeli pristojan život u novom domu.

Do sada je otkupljeno više od 20 domaćinstava.

Daljinac

(Tekegraf.rs/TopPres)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ena

    31. oktobar 2017 | 18:43

    Neka hvala bolje prosijak u gradu nego gazda na selu

  • mix

    31. oktobar 2017 | 21:26

    Kaze se :"Bolje prvi u selu ,nego zadnji u gradu"!

  • , Obilic

    31. oktobar 2017 | 23:09

    IZ VASEG PRILOGA SE VIDI DA SE SRCE SRBIJE PRODAJE A O ONIMA KO JE U SRBIJI DOSAO MOZE SE KOMENTARISATI DVOLICNO SRBIJA JE ZADNJM ISPLANIRANIM RATOVIMA DOBILA NAJGORU SOLUCIJU GDE SE MOZDA NIKAD VISE POSTAVITI NA NOGE VRLO JE TO KONPLIKOVANO NOVI VLASNICI SU SASVIM DRUGIH NAVIKA KULTURE I UNISTENOG ZIVOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA