≫ 

Tuga do neba u Beogradu: Roditelji su im umrli, a onda su braća otišla na sud i uradila sestrama nešto JEZIVO

 ≫ 

Česta je praksa da sestre prihvate svoj deo nasledstva, pa ga onda poklone bratu, ali ima i drugih slučajeva, koji često pokazuju koliko braća umeju da budu jeziva prema sestrama

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Neimar

    04. jun 2018 | 12:22

    Imao sam tri sestre sada imam dve zivenebi ja svoje sestre zakino ili ih prevario kada bimi zivot zavisio od toga kada bi prosijo nebi od sestara iteo ili njih prevarijo nedaj mi boze dok umene mladacsestra da moze disala bi za mene a srednja bime gurnula niz provaliju a ja nju nebi teskoje to pisat ali je bilo nezgodno sa njom nema stana ja joj dam svoj stan a vratimse na selo kod roditelja sa porodicom rat poceo i molijo i podlacivo muslimane da ih prevedu docekam ih u bed i sam sam izbeglica ona donela neki para poce svercovat dobro zabogatila deli cigare besplatno komsijama meni neda jedne cigare jos kod mene zivi ja odem vani pisma poruke moli pomozi dovedem ja kod sebe gdesam sada bila skoro godinu dana kod mene ni vode nije platila a ne nesto drugo kupila sve nove stvari otisla pod rentu radila uvece neke poslove moli kumi nemore stic dajoj ja i zena pomognemo mi joj pompgli ni cent jedan nam nije platila ali ope nekaje ziva i zdrava ja joj zlo nrzelim bog ce da sudi svima

  • Sneza

    05. novembar 2017 | 10:40

    Zasto mora tako da bude. Zasto i sami roditelji konkurisu i razdvajaju decu. Sto je ta zemlja toliko vredna da svoj naj miliji svoga zamrzi. Sta se to desava? Zasto roditelji neulazu u skolu u znanje. Zasto ti roditelji dozvole da sinovi budu samo sinovi. Vrede li oni vise. Vrede li oni neke viskoke skole gde sa svojim znanjem mogu da sami sebi kupe stan, zemlju, auto. Ucite decu pravim vrednlstima i ulazite u njih. Ucite ih da budu samostalni i da necekaju na naslestvo. Bice mnogo lakse i lepse svima. Svi mirni i zadovoljni.

  • Bebs

    04. novembar 2017 | 23:55

    Sve sam procitala. I bas mi je drago sto sam rodila dve cerke pa cu im sve podeliti a vec sam im objasnila da idealne podele nema.Samo jos da ih dobro udam za momke koje imaju sestre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA