≫ 

Penzioneri dobijali oralni seks na dan penzije: Devojka im usred akcije otme novčanik, a oni je jure gologuzi po Boru, padaju i lome ruke i noseve!

Ona bi na dan kada su penzioneri primali penzije, izabrala žrtvu. Prilazila bi i nudila usluge oralnog zadovoljavanja, a penzionera, koji bi pristao, vodila je u najbliži park u gradu

  • 22

Devojka A. Š. (28), iz Bora osumnjičena je da je ojadila na desetine penzionera kojima bi, dok ih je u parku oralno zadovoljavala, drugom rukom krala novčanik sa penzijom i bežala! I to baš - usred završnice!

Mladoženja spustio pantalone, a mlada ga oralno zadovoljavala ispred manastira: Familija zgrožena fotkama, crkva zabranila venčanja! (FOTO)

Pijani matorac (50) se spustio i ORALNO ZADOVOLJIO devojku (26) na plaži pred ljudima sa decom (FOTO)

Ona bi na dan kada su penzioneri primali penzije, dakle 10. i 25. u mesecu, izabrala žrtvu. Prilazila bi nakon što podigne penziju žrtva i nudila usluge oralnog zadovoljavanja, a penzionera koji bi pristao vodila je u najbliži park u gradu! I to onaj prekoputa SO Bor.

A tamo bi počelo ludilo, o kojem do sada u Boru niko nije znao.

Ona bi tu čoveku spuštala pantalone do kolena i počela da ga oralno zadovoljava. On bi, naravno, uživao - jer em je stigla penzija, em ga zadovoljava devojka od 28 godina!

Ali ne lezi vraže!

Usred zadovoljavanja ona bi drugom rukom krala novčanik i odmah bežala.

Penzioner bi, u pokušaju da je stigne, padao, jer bi se sapleo o sopstvene pantalone, koje su mu zajedno s gaćama spuštene do kolena.

Nekoliko penzionera je, čak, zadobilo i prelom nosa i ruke prilikom pada.

Sumnja se da je broj penzionera koje je A. Š. pokrala na ovaj način veći od prijavljenog, ali da oni slučaj, zbog porodice i bruke, nisu ni prijavili policiji.

A KO JE DEVOJKA KOJA JE SMISLILA OVAJ NEVEROVATAN PORNO-BIZNIS PLAN

Devojku A. Š. jedan od momaka sa kojom je imala seks snimio je tokom tog čina, nakon čega je snimak pustio u promet. Taj snimak je videlo pola Bora, ali ona nije marila ni zbog snimka ni zbog okoline!

Ubrzo je, naime, uhvaćena kako krade bakar.

Kada su je stražari doveli sa plenom u prihvatnu stanicu, navodno je jedan od njih izvadio mobilni telefon i pustio snimak A. Pitao je da li je to ona, a kada mu je odgovorila da jeste, ponudila mu je akciju u drugoj sobi uz uslov da bude puštena!

Stražar je odbio njenu ponudu, a protiv ove devojke sada se vodi nekoliko slučajeva u Osnovnom tužilaštvu zbog krađe.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radojko

    3. novembar 2017 | 18:38

    Uvek sam mislio gde cu da zivim kada odem u penziju. Sad znam. Bor

  • Groficaofica

    3. novembar 2017 | 17:10

    Ahahahaha,ulepsaste mi ovaj tmuran dan

  • Cika vasa

    3. novembar 2017 | 17:31

    Zato mi se ne ide iz Srbije hahaha to nema nigde drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA