Sigurni uz AMS Osiguranje: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti

Rizik da oštetite treće lice u vožnji je velik, a troškovi saniranja posledica još veći

  • 0

Zato je neophodno da pored osnovnih vozačkih dokumenata sa sobom uvek imate polisu osiguranja od autoodgovornosti.

Iako je reč o obaveznom osiguranju, to ne treba da vas sprečava da napravite pravi izbor osiguravajućeg društva. Odaberite AMS Osiguranje, jer kod nas polisu osiguranja od autoodgovornosti možete zaključiti veoma brzo, lako i na svakom koraku! Prepustite se stručnom timu AMS Osiguranja, jer je nama osiguranik na prvom mestu, a nakon dugogodišnjeg iskustva možemo se pohvaliti brzom i efikasnom isplatom šteta.

Ukoliko prilikom vožnje pričinite štetu trećem licu, skupe troškove usled brojnih rizika, koji za posledicu imaju smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari trećeg lica, u skladu sa uslovima osiguranja, preuzima osiguravajuća kuća kod koje ste ugovorili obavezno osiguranje vozila.

Foto: Promo

Odaberite AMS Osiguranje i uštedite svoje dragoceno vreme! Dovoljno je samo da nas posetite u Ruzveltovoj 19 u Beogradu i na jednom mestu, brzo i lako, moći ćete da zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti, ali i da obavite tehnički pregled i registrujte svoje vozilo. I to nije sve! Ako putujete i potrebna su vam međunarodna dokumenta, na istom mestu moći ćete da izvadite potvrdu da imate zaključeno osiguranje od autoodgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva - Zelenu kartu osiguranja, Međunarodnu vozačku dozvolu ili dozvolu za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu – Žuti karton.

Na istoj adresi možete zaključiti i bilo koju vrstu dobrovoljnog neživotnog osiguranja, postati član AMSS ili kupiti/dopuniti svoj TAG uređaj. Razloga je mnogo da odaberete baš AMS Osiguranje! Čekamo vas i na još više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800- 009-009.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA