≫ 

Počeo je zimski haos! Sneg zarobio selo kod Babušnice, evakuisana bolesna žena

Posle višečasovne akcije spasavanja kroz neprohodan teren, bolesna žena je transportovana do asfaltnog puta u blizini Babušnice i predata njihovoj hitnoj pomoći

  • 3

Gorska služba evakuisala je ženu staru 67 godina iz sela Radošinj koje se nalazi na oko 20 kilometara od Babušnice. Prema informacijama službe, deo puta do sela Radošinj nije prohodan zbog snega koji je padao prethodnih dana.

Detalji užasa pronađenog leša kod Babušnice: Telo mu je bilo izobličeno, vukovi su ga unakazili!

Gorska služba spasavanja Srbije, primila je poziv oko 13.30 da izađe na teren. Evakuisana je žena koja je srčani bolesnik i potrebna joj je hospitalizacija u što kraćem vremenskom roku, saznaje RTS.

Petočlani tim Gorske službe spasavanja Srbije, stanice Niš, zajedno sa dvojicom kolegama iz SRHC (Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu), u najkraćem roku se odazvao na poziv i krenuo u 14.30 na intervenciju.

Posle višečasovne akcije spasavanja kroz neprohodan teren, bolesna žena je transportovana do asfaltnog puta u blizini Babušnice i predata njihovoj hitnoj pomoći.

Lekari iz hitne pomoći su naveli da će ona biti transportovana do bolnice u Pirotu, dodaje se u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SUZA

    29. novembar 2017 | 21:00

    Eto bedaci zašto postoji ruski centar.

  • Milan

    29. novembar 2017 | 20:56

    status GSS Srbije nije jasno definisan,mislim da momci i devojke to rade na dobrovoljnoj bazi i bez ikakve novcane naknade,ovom narodu je potrebna profesionalna sluzba za spasavanje a za to drzava mora da preuzme svoju odgovornost da bi ti mladi ljudi mogli potpuno i profesionalno da se posvete tom poslu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA