Srbin iz Kanade traži savet zbog preseljenja u Srbiju: Dobio je toliko brutalne odgovore, da neko vreme ovde neće dolaziti ni na odmor

Nakon što su pročitali pismo, počeli su da pljušte komentari u kojima osuđuju ovog čoveka. Počev od njegovog načina pisanja, pa do enormnih troškova za pivo i cigare

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika . Anica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • . Anica

    20. decembar 2017 | 12:08

    Upravo se bavim tim poslom čuvam ovce dobro znam kakvi su prihodi i rashodi. Zbog toga sam povratniku iz inostranstva dala dobronameran savet jer stočarstvom i poljoprivredom možeš uvek da se baviš i sam si svoj gazda. Odgovor na moj komentar je krajnje vulgaran ali to je odraz nečije (ne) kulture.

  • eastwood

    20. decembar 2017 | 10:31

    hajde svi na zapad Ch, DE,A,Š,Fr,Ca,US,Hol,Bel, pa ce te vidit kako je sta mislite radite 22 dana u mesecu dobije te po 3000-4000 plate (CH malo vise) i netreba ti nista placat ciste pare na ruke valjda znate da se pare na zapadu okrecu u krug a ne samo daj daj ima, da vidimo sta ce te reci kad vam svaki 2-3 dan dolaze racuni ovde se svi navikli a vi koji mislite uff vama je super kukali bi, oo ima te nova auta bmw audi vw benz itd ko ga kupio gotovim parama kredit lizing das 5000-6000 sam od sebe da nemisle vidi jugo auto bembura kredit dodji te pa ce te vidit, nije ni u srbiji sve zlatno zna se ali bogami ni ovde nije

  • vesna

    20. decembar 2017 | 09:30

    Mi smo se pre 4 god vratili iz Canade posle 23 god života tamo .Spakovali smo sve u 3 kofera i došli nazad ovde.Ljudi ne razumeju koji nisu živeli tamo šta znači tamo život. Ja mogu samo ovako da kazem ti u Srbiji kad dotakneš dno imaš prijatelje kumove rođake pa će ti dati tanjir hrane za dete a tamo kad dotakneš dno na dnu si totalnom.Mi te podržavamo u tvom vraćanju ovde.I nama su svi govorili da smo ludi i da idemo na lecenje .Ali mi smo mnogo srećniji ovde.Sreću mog deteta nemoze da zameni ni kreditna kartica ni lajnov kredit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA