"Mama, molim te" dobio brutalan odgovor: Beogradski reditelj ubedio svoju majku da puca sebi u glavu! (VIDEO)

Čini se da je čestitka Božića uz hitac iz pištolja postala hit i da bi svi da naprave sličan

  • 3

Posle Slobodana Kovanovića iz Beograda i njegovog sada već čuvenog božićnog video priloga "mama, molim te" na internetu se kao zaraza proširio trend naoružanih mama i njihovih sinova.

Raspucana mama za Božić može da završi u zatvoru: Da li je u najgledanijoj prazničnoj čestitki pištolj bio pravi ili "plašljivac" (FOTO) (VIDEO) (ANKETA)

Iako se Zakonom o javnom redu i miru pucnjava iz vatrenog oružja kažnjava novčano zbog ugrožavanja opšte bezbednosti, ali i propisuje kazna zatvora za one koji neovlašćeno koriste oružje, izgleda da se to nikog ne tiče.

Oglasio se Slobodan iz snimka "Mama, molim te": Keva je najveći car, ali nije pucala iz pravog pištolja (VIDEO)

Naprotiv, čini se da je čestitka Božića uz hitac iz pištolja postala hit i da bi svi da naprave sličan.

- Braćo Srbi i sestre Srpkinje, srećno svima Badnje veče i sutrašnji Božić. Mama, molim te - ovog puta izgovara reditelj Vladimir Tagić, ali svojoj mami dodeljuje ulogu nekog ko sebi puca u glavu.

 
A post shared by tagic (@tagic) on

Slične priloge napravio je i Prilepak iz satirične političke partije Ljubiše Preletačevića Belog "Sarmu probo nisi" u Mladenovcu, ali i mnogi drugi.

 
A post shared by Roki Beljulji (@klempavi_) on

Da podsetimo, novčana kazna koja se propisuje usled ugrožavanja bezbednosti iznosi od 100.000 do 150.000 dinara, a zatvorska kazna za ovo delo je od šest meseci do pet godina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA