Rekordna posećenost na Jahorini tokom proteklog vikenda (FOTO)

Na skijalištu Jahorina, posetiocima i borderima trenutno su na raspolaganju svih 7 instalacija, 35km alpskih staza i dva poligona za obuku

  • 0

Prošlog vikenda, u Olimpijskom centru "Jahorina" zabeležena je rekordna posećenost, kada je tokom samo dva dana skijalo više od 10.000 skijaša i bordera.

Pored odlično uređenih staza i proširene usluge koju nudi OC Jahorina, sve goste poslužilo je i fenomenalno sunčano vreme, pružajući im kompletan ugođaj tokom boravka na planini. Izuzetno interesovanje pokazali su i početnici za nove ski poligone, čiji sadržaji su dodatno prošireni sa novim zabavnim elementima.

Foto: Promo

Na skijalištu Jahorina, posetiocima i borderima trenutno su na raspolaganju svih 7 instalacija, 35km alpskih staza i dva poligona za obuku.

Foto: Promo

Pored odlične ponude, svi gosti uživaće u savršenim sunčanim uslovi za skijanje do četvrtka, nakon čega se očekuje da novi sneg zabeli stazama Jahorine.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA