≫ 

Ovo je Srbija, ovo je zemlja ludaka: Anđela je izgovorila brutalne "epitete", pa podigla veliku prašinu na društvenim mrežama (VIDEO)

 ≫ 

Propovednica Anđela Kamings putuje svetom i, kaže, propoveda o Isusu Hristu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Deki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zoran

    30. januar 2018 | 15:18

    Smesno je citati neke komentare. Ljudi su preplaseni od sekti, da ih ne zavedu, omadjijaju, skrenu sa pravog puta,.... U Americi smo 20 godina. Posle otvaranja privatnog posla, zatekli smo bibliju u cekaonici. Neko ostavio. Stajala tu par godina i nestalo. verovatno neko ukrao. Posle par meseci opet neko ostavio. Nasa biblija i njihova su ite. Dete u skoli imalo pravio da odbije da slusa pola godine bibliju, izborni predmet bilo, mi smo ipak hteli da slusa. Naravno, kad sam pitao popove u Srbiji sta misle o toj ideji, jedan kaze nema problema, a drugi nikako ce ti upropast edete. I ja budala pitam. Cak kad jedni muslimani iz Indije saznali da mi pustamo nase dete d ato slusa, mada su znali da smo hriscani(mada ne neki...poirasli u komunizmu), i oni dozvolili svom detetu. E sad musliman se ne plasui da mu dete ne upsopaste ovde u Americi, a vi se stresirate po Srbiji, hitna pomoc, vatrogasci, milicija,...:) Koga dira zena? Glasnoi prica i nudi ljudima price o Hristu. Ako ti s ene svidja, zaobidji, ona nikog ne tera silom. Nego zivite u nekoj izolaciji, strah vas svega sto nije kao vi. Nesigurni ste u sebe u sustini. I ja pitam dete sta ste ucili tamo iz toga. Aj mi daj neki primer. Pa kaze evo: Ko je vise pogresio, onaj koji obecao i niej uradio ili onaj koji nije obexcao a uradio. Reko sta znam...ovaj sto obecao pa nije uradio. Kaze isto pogresili. Sve su to prave vrednosti, to mi nazalost u skoli nismo ucili, ali eto dete imalo sansu. Mi smo ucili marksizam i sotale debilizme. Ne plasite se...ako ste jaki niko vam nista ne moze. A i nemate cega ovde posebno da se plasite.

  • RICINUS

    30. januar 2018 | 11:12

    Uvek su mi išle galamdjije na nerve koi su obično prosto nadmeno važno nametljivi

  • Zoran

    30. januar 2018 | 01:48

    I kafu ponesi iz Amerike. Imas u Volmartu isto, gde i upaljaci oni marinski...ne gasu se... Upaljaci su ti na kasu. Znaci dodjes, imas kafu, to iz Kolumbije, to ona sto Papa pije, vr'. Molim lepo, evo biblija, lopate, kafa, slatkisi, imas i Pez onaj slovencki jos uvek AMerici. Na to padaju kao zrele kruske u Srbiji. Budi im komunistixko osecanje pripadnosti Titu. Srbiji ne pripadaju uopste, ali Tiletu 120%. Izvolte? Ja bi ovaj upaljac. Moze. Manes mu dvaput pred oci, pokazes, on i dalje gori, znaci 100% origunal. On i pitanje jel video, dal da pazi oci il da gleda upaljac. Al nema veza, dokaz je potvrdio da je to original. To vam je 10 strana biblije, a vi u 5 recenica da prepricate kad vam ja procitam? Moze. Evo i kafu imate gratis dok slusate. Papina 100%, kolumbijska. I lepo on preprica to, vi njemu zapakujete upaljac i svi srecni. Date mu i neku tanku knjizicu da cita kad ima vreme. A jel to isto dzabe? Dzabe, samo procitajte, o Hristu. Ocu, to zimus kad nestane struja i kad kratak dan, pa nema sta da se radi. E dobar ti ova kafa, sunce ti, niej ni papa mutav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA