≫ 

Skandal u Jutarnjem programu: Verbalna tuča gostiju, čuveni doktor napustio studio (VIDEO)

 ≫ 

Azarić: To je vaša doktorska sujeta. Ponašate se kao da ste došli sa ulice; Jakovljević: Kada se neko povlači iz diskusije sa šarlatanom kao što ste vi, ne znači da ste pobedili, nego da niste dostojni da ja sa vama diskutujem

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Francuz

    31. januar 2018 | 05:59

    Iskreno preporuka svima koji ovo budu čitali a jedino sta mogu da preporučio mnogima je "Ayurveda" (ishrana kao lek), potražite to pa proučite malo, jer od ishrane dolazi mnoštvo toga što opterećuje naš organizam, ishrana naša svakodnevna će nam i zdravlje obeležiti pa nije na odmet u da se pozabaviti i vidite sa čim se hranite svakodnevno! I još nešto, čistite creva uredno, creva su ta koja čine naš život pa ako je u crevima previše toksina i ako creva obole naše zdravlje će da postrada garantovano, i da znate da i crevima jako puno godina treba da bi obolela pa čak i kad su bolesna donekle ne primećuje se odmah a to znači i garantovano pojavu teske bolesti u celom organizmu! Budite pametni i zdravlje čuvajte posmatrajući sa čim se hranite!

  • acim

    30. januar 2018 | 21:34

    oOvaj takozvani slavni doktor koji podrzava hemoterapiju je obicna neznalica i takvi lece rak sa manje od 3% uspeha.Jedini je spas u alternativi!

  • Francuz

    30. januar 2018 | 20:01

    Glupo je komentarisati bilo šta protiv Moderne ili Alternativne medicine, glupo je što i prva i druga koju je iznedrila prva imaju svoje pozitivne i negativne strane! Što se tiče Raka? Evo jedan je izneo svoje viđenje a iz ličnog iskustva a šta reci sem da mi je veoma drago da je izvukao živu glavu posle borbe! Prvo ću reći da priznajem kao lekar tu alternativnu medicinu ali pristupam joj zaista samo kod proverenih ludi kojih je jako jako malo, koji će ti reći iskreno da ako nešto alternativna ne može može sigurno ili vredi pokušati kod Moderne Medicine, jer onaj ko osporava Alternativnu ili Modernu Medicinu nije čovek a ponajmanje lekar! Rekoh, i jedna i druga imaju prednosti ali u čemu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA