≫ 

Krava otelila jedno, pa drugo, pa TREĆE tele, a kada je veterinar progovorio - celo selo je zanemelo: Nestvarni događaj u Guči (FOTO)

Ovo će se sigurno dugo prepričavati

  • 27

U domaćinstvu Mika Pavlovića u selu Živica, nedaleko od Guče, odigrao se nesvakidašnji događaj. Krava je otelila tri teleta, što je veoma redak slučaj, a meštani zaseoka kažu da ne pamte da se tako nešto u ovom kraju ikada dogodilo.

Domaćini ušli u štalu i videli da je ovca rodila 4 jagnjeta, a onda je provirila još jedna glava: Čudesni rekord u selu kod Batočine (FOTO)

- Krava obično oteli jedno, eventualno dvoje teladi, ali troje to je stvarno retkost. Ja se ne sećam da sam čuo za sličan slučaj u okolini - priča komšija Miško.

I veterinar je ostao zatečen kada je posle prvog krenulo i drugo, a nakon toga i treće tele.

- Nismo mogli da verujemo, svi smo gledali u neverici kako se rađaju jedno za drugim i kada se veterinar okrenuo i rekao: "Evo ga i četvrto", zanemeli smo. Trebalo nam je nekoliko minuta da shvatimo da se čovek šali - prepričavaju komšije događaj, ne skrivajući radost što su sva tri teleta zdrava i jaka.

Foto: infoliga.rs

Krava porodice Pavlović otelila je dva muška i jedno žensko tele. Pošto su komšije prisustvovale ovom nesvakidašnjem događaju pao je dogovor da oni krste telad.

- Žensko će se zvati Ruža, a muška Belja i Šaronja. Tako smo odlučili, a i dečici se dopada - kaže komšija Miško.

U porodici Pavlović srećni su zbog prinova o kojima će brinuti ne samo oni već svi u selu, jer su tri teleta već postala ljubimci meštana Živice.

Daljinac

(Telegraf.rs/Info liga)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shvaba

    3. februar 2018 | 18:09

    Ovo su prave vesti,o ovome treba izveštavati javnost a ne o nekakvim zadrugama,parovima .

  • dmitra

    3. februar 2018 | 15:59

    Mnogo su lepi . Ma prelepi . Sve mi neka milina oko srca dok ih gledam. Nek su zivi i zdravi i dugovecni .

  • BOZA ZEMUNAC

    3. februar 2018 | 16:12

    Srećno domaćine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA