≫ 

"Dosta reči, nek zakmeči!" Ovim rečenicama pokušavaju da ubede Srbe da imaju više dece (FOTO)

 ≫ 

Četiri su iz Beograda, jedan iz Pančeva i jedan iz Kuršumlije, objavilo je Ministarstvo kulture

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mama
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Francuz

    16. februar 2018 | 20:57

    Podignite standard, kupovnu moć gradjana pa će biti i dece! Neka Srbija pozajmi 100 milijardi € ili £ ili $ ili CHF pa otpočne posao podizanja domaće proizvodnje za domaće potrebe a šta pretekne i za inostrano tržište, pa kad podstakne zapošljavanje i uredna primanja a stanovništvo natera da kupuje domaće proizvode tako će i privreda da raste. Jeste da će to biti u smislu pomalo zatvorena ekonomija, ekonomija koja je koncentrisana na domaće tržište ali tako će se mladi naraštaji koji stasavaju učiti biti u Srbiji, učiti da Srbija ima šta da ponudi za opstanak u njoj a to znači da će biti i podignut natalitet kad je kvalitet života na pristojnom nivou. Predlog je dugoročan trajao bi najmanje 70 god. jer pozajmljene novce treba investirati u razne sektore koji će sutra doprineti državi, kao nauka, kultura, obrazovanje, ekologija... itd pa kad je već iznajmljen novac onda da sutrašnje generacije koje ga budu imale u nasledstvu shvate da je to podignuto za njihov kvalitetniji zivot da, pa kad ga budu vraćali da ga vrate uredno i bez kucanja na prošle generacije koje su to učinile, jer i tako će se da digne svest gradjana na prosek gde će se gledati u buducnost pa ista ta budućnost razmišljati o budućnosti i odrzivosti. Znate, Ljudi su kao Štakori, kad imaju dovoljno za sebe oni se razmnožavaju i stvaraju još kvalitetniji zajednicu, tako i Ljudi, kad imaju dovoljno uče potomke preživljavanju i stvaranju i još kvalitetnijem odnosu prema državi koja im je omogućila i dala opstanak i mogućnost planiranja i dizanje svesti o samoj drzavi itd. Šta mislite? Koje dugove je Nemačka ekonomija imala? Pa Francuska? Pa Japanska ili Američka ili Švajcarska, Skandinavske Zemlje...? Mislite li vi da te države nemaju dugove prema poveriocima odakle su novac uzeli? Mislite li vi da te države sede u strahu kako to sve da vrate? Pogledajte, to su sve jake ekonomije danas i države koje po kvalitetu života su već sigurnih 50 godina na vrhu lestvice Sveta kad je kvalitet života u pitanju, tamo je natalitet u porastu i ako statistika kaže suprotno ali njih ima, ne izumiru, a njihovi dugovi ih ne guše nego se vraćaju uredno jer svest gradjana je razvijena u smeru pozitivnog pogleda na taj dug koji im je omogućio da budu to što jesu! Oni su tako započeli posao svog razvoja ali tim dugom dignuta je svest gradjana na visok nivo, rodjen je mirni patriotizam, svest o svojoj državi i postojanju sebe danas i sutra a i garantovana budućnost. Srbijo, šta čekaš? Da ti Rusi i Amerikanci i Ostale jake ekonomije kroje odelo od nekvalitetnog materijala? Da budeš Evropska Kina jeftine radne snage? Da budeš Bangladeš večito zavistan od milostinje i lepe reči? Srpska Vlado probudi se, zaduži se i počnu da dizes svest gradjana i naraštaja o budućnosti nase prelepe Srbije, što pre to bolje, jer na Raskrsnici smo i pretabaće nas i biće nas zaista sve manje i manje , da će nas zaista za 200 godina biti jedva 4 miliona.

  • mama

    16. februar 2018 | 18:26

    Dakle sigurna radna mjesta za majke i oceve... Osloboditi poreza roditelhe besplatna skola

  • Branko Drobnjak

    16. februar 2018 | 12:32

    Ljubav vodi da se beba rodi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA