Nova obaveza upravnika zgrada: Jednom godišnje detaljno moraju da kontrolišu onaj deo koji je često u kvaru i nebezbedan

- Postoji osam akreditovanih tela koja će da pregledaju i odluče kojoj od 150 privatnih firmi će da povere popravku - kažu u ministarstvu

Komentari

 • RICINUS

  Divlja gradnja dozidjivanje po stambenim zgradama a grad navodno bespomoćan a sada kao moćan sa upravnicima

  • Rastko

   @RICINUS

   A sta to molicu lepo ima grad sa tim sto vlasnici posebnih delova nepokretnosti 'seire' kad bilo ko od njih ili neko trece lice nadzidjuje,dozidjuje ili pripaja svom stanu zajednicku prostoriju pa se svega toga sete kad mu izvodjac radova opsuje zenu ili dete !??

 • miroslav

  kod nas u geneksu na molbu da nesto preduzme po pitanju nesnosne buke koja traje i u vreme kucnog reda vec danima usled renoviranja stana ,predsednik skupstine stanara nam savetuje da pojacamo radio da bi anulirali buku.ranije smo odmah zvali komunalnu policiju medjutim oni dodju nakon sat i po vremena od prijave i nikada ne napisu kaznu.tortura traje vec nekoliko godina jer se mnogi stanovi prodaju i novi vlasnici renoviraju iste.na kraju cu izgleda morati da uzmem zakon u svoje ruke jer ova kvazi drzava nema nameru da sprovodi sopstvene zakone osim da peljesi obican i normalan svet.

  • Rastko

   @miroslav

   Ko god smatra da treba da uzme zakon u svoje ruke treba da bude svestan sta radi i kakve ga posledice svoje samovolje ocekuju,pa nek izvoli ako voli da ''zakonise''kako mu je ceif.

 • Sandra

  Kako da ne.. O sebi ne stignu da brinu a ne i liftu

 • Mare

  Sta ce raditi povodom onih sto su zauzeli suteren zgrade, a nije stan? Prisvojili prostorije?

  • Rastko

   @Mare

   ISTO sto i sa onima koji su zauzeli ceo tavanski prostor, hodnik i stepeniste koje vode do ulaza na tavan i koji su se radi toga osilili pa su gradjevinskim sutom zabarikadirali ulazna vrata komsijinog stana a ovaj mucenik cuti i po namirnice izlazi kroz prozor 2 puta godisnje. ISTO sto i sa nekima koji koriste septiocku jamu a nikad je ods oizgradnje zgrade nisu ocistili a njihove fekalije preplavile taj prostor u suterenu koji nije stan nego samo ljudi zive u njemu od pamtiveka pa dosli divlji da isteraju pitome.

  • Rastko

   @Mare

   Naterace vlasnike posebnih delova nepokretnosti da OZAKONE prostorije koje su pred njihovim ocima i s'njihovim nesumnjivim saznanjem pretvorene u posebnu stambenu jedinicu koje se koriste kao stan kako kazes u suterenu tamo neke zgrade zatim da pod obavezno nadleznom organu PRIJAVE da u suterenu njihove zgrade ima novih stanara i da plate porez drzavi kako na stanare tako i na novi stambeni prostor u svojoj zgradi i to za svo vreme cutanja o toj cinjenici jer je neprijavljivanje istog zakonski veoma strogo kaznjivo krivicno delo.

 • Vlada

  Nas upravnik zgrade u Nisu je uvek pijan. Niti ga nesto zanima niti boze daj. A nije obican stanar nego profesionalni a on profesionalni pijanac

  • Bojan88

   @Vlada

   Srpska posla :)

  • Neko iz mase

   @Vlada

   Car! 😂

  • Rastko

   @Vlada

   A stanari koji su ga izabrali profesionalno zaladjeno rodjeni ljubi ih majka.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima