Danijela nije izdržala: Majka male Lane (7) za koju se borila cela Srbija, izgubila borbu sa kancerom (FOTO)

Danijela Nikolić (40) umrla je u utorak, dva dana pre poslednji put je videla svoju ćerku Lanu

  • 8

Danijela Nikolić (40) izgubila je pre tri dana bitku sa teškim rakom - limfomom, u nemačkoj bolnici, gde se lečila.

Danijela je pobedila kancer ali joj se opaka bolest ponovo vratila: Pomozimo joj da dobije i ovu borbu

Iako je cela Srbija pokušala da pomogne SMS-ovima i uplatom sredstava, majka sedmogodišnje devojčice nije uspela da pobedi opaku bolest.

- Danijela je umrla u utorak. Hvala svim ljudima na podršci koju su svakodnevno pružali mojoj supruzi, ali i porodici. Svi su oni bili sa nama u najtežim trenucima. To je Danijeli mnogo značilo i pomoglo da se hrabro bori do poslednjeg časa - kaže neutešni Danijelin suprug Goran Nikolić za Alo.

Podsetimo, Danijeli je život bukvalno zavisio od dobrih ljudi jer je porodice prodala sve kako bi pokrila troškove njenog lečenja u nemačkoj klinici. Ona se razbolela 2016. godine, a poboljšanje je nastupilo u maju prošle godine. Bolest se vratila u oktobru, otkako se Danijela borila do utorka.

Njoj je trebalo da bude urađena transplantacija matičnih ćelija kako bi se iščupala iz kandži non-hočkin limfoma. Doktori su planirali to da urade ovih dana, ali Danijela nije izdržala to da dočeka posle nekoliko velikih kriza, operacija i agresivne hemoterpije.

Ova tužna vest objavljena je i na Fejsbuk stranici "Da mama ozdravi"

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Big Mama

    9. mart 2018 | 08:26

    Samo mi postovana Milice, kazite gde je to besplatno lecenje kod nas u Srbiji.. Na koji pregled to mozete odmah i besplatno.. Liste cekanja su kilometarske osim ako ne verujete onima koji nogom nisu krocili u Institut.. I onda mi dajte odgovor gde jeto BESPLATNO, kada svi odu privatno i to na govor istih tih lekara?

  • Тодорић

    9. mart 2018 | 08:27

    Милице,моја маћеха ради на онкологији,кога год се из породице дочепала,уништила га је,што морално,што финансијски.

  • e vala

    10. mart 2018 | 13:51

    Imamo mi i dobre lekare,strucne ali ....sto ne rade neka vide oni koji su za to zaduzeni. Za najednostavniji pregled kod lekara opste prakse je problem da stgnes a da dobijes uput e to je tek avantura. Avantura koja se na zalost vrlo cesto zavrsava kobno. Moja preporuka iz iskustva,NIKAKO kod profesora. Idite kod pocetnika oni ce se i potruditi kod ovih prvih nadobudnih( cast izuzecima kojih je zaista malo),lova,pa cekanje,pa dok se smiluju ode zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA