≫ 

SLEDI NOVI VREMENSKI PREOKRET: Samo što je krenulo lepo vreme, a za vikend se prognozira - LUDILO (FOTO)

Ukoliko se prognoza na aplikaciji norveškog sajta yr.no ispostavi kao tačna, narednog vikenda sledi novo zahlađenja a od ponedeljka opet ćemo cvokotati, s temperaturama u - DEBELOM MINUSU

  • 11

Nakon naglog skoka temperature koja je došla i do 25 stepeni tokom vikenda koji je ostao iza nas, očekuje nas postepeno zahlađenje tokom cele nedelje, a naredne subota i nedelja će, prema prognozama, padati kiša u većini gradova u Srbiji. Ipak, ukoliko se prognoza na aplikaciji norveškog sajta yr.no ispostavi kao tačna, narednog ponedeljka opet ćemo cvokotati, s temperaturama u - DEBELOM MINUSU.

www.yr.no

BEOGRAD - U glavnom gradu se tokom cele nedelje očekuje oblačno vreme sa najvišom temperaturom od 17 stepeni Celzijusovih koja će biti zabeležena u petak. Nakon toga sledi zahlađenje koje će obeležiti dane vikenda, za kad je najavljena i kiša, ali i sneg.

Vremenska prognoza za Beograd Printskrin: www.yr.no

NOVI SAD - U gradu u Vojvodini kiša će padati u utorak, a temperature će se kretati najviše do 16 stepeni. Sunce će u Novom Sadu sijati u sredu i petak, a za vikend se očekuje kiša koja će padati u subotu, a u nedelju će biti oblačno bez padavina sa temperaturom do osam stepeni Celzijusove skale.

Vreme u Novom Sadu Printskrin: www.yr.no

KRAGUJEVAC - Najstabilnije vreme najavljeno je za glavni grad Šumadije. Razlike u temperaturi tokom nedelje biće između dva i tri stepena, a najtopliji dan biće petak za kad se očekuje 18 stepeni. Prema prognozama, tokom vikenda biće oblačno ali bez padavina, a temperature će ići od 15 do 17 stepeni Celzijusove skale.

Prognoza vremena za Kragujevac Printskrin: www.yr.no

NIŠ - Najtopliji dan za vikend biće u ovom gradu, s obzirom na to da se prema prognozama u subotu očekuje temperatura i do 21 stepen. Najavljena je takođe i kiša, čiji se prestanak očekuje već u nedelju kad će skala u termometru pasti na 16-ti podeok. Tokom nedelje u Nišu se očekuje mestimično oblačno vreme sa temperaturama koje se neće spuštati ispod 13 stepeni.

Vreme u Nišu Printskrin: www.yr.no

VIDEO: Kako se pravi vremenska prognoza

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    12. mart 2018 | 17:40

    A onaj nas poznati meteorolog rece pre neki dan sasvim drugačiju prognozu za naredne dane... Zasto ih placamo kad nagadjaju?

  • Marko

    12. mart 2018 | 18:34

    Pa zar ovi nasi ne rekose da vise nema zime.Ja stavio letnje gume u subotu.Jucer bilo 22 stepena.

  • Grunf

    12. mart 2018 | 18:08

    Jednom kažu toplo jednom hladno. I uvek pogode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA