≫ 

Javio nam se čovek iz Užica koji tvrdi da je bio Milanov šef: "Pozajmljivao je pare, kockao se, lagao da nema roditelje, a onda smo sreli njegovu majku"

- Bio je dobar radnik, ali stalno je imao problem sa novcem. Dešavalo se da primi platu u ponedeljak, a da mi u sredu već traži pozajmicu od 3000, 4000 dinara - priseća se Gvozdenović

  • 78

Milan Jevđić, student koji je podelio Srbiju, ne prestaje da puni novine i portale od prošle nedelje od kad se prvi put pojavio u emisiji "Život priča". Mnoge je rasplakao, a mnoge i naljutio, posebno one koji su mu, kako tvrde, pomagali. Na ovo nije ostao ravnodušan ni navodno njegov bivši šef iz Užica, koji tvrdi da je Milana uhvatio da se kocka i da mu je često tražio pare na zajam.

"Dečko koji se mnogo dobro pretvara, pa se često i zanese": Šta o Milanu kaže žena koja mu je navodno pomagala, bivši drug i kolege sa faksa?

Svi su čekali da Tanja Vojtehovski kaže suštinu o Milanovoj priči, a ona je upravo priznala jednu grešku i izvinila se Srbiji

Nikola Gvozdenović (31) iz Užica je, kako tvrdi za "Telegraf", jedno vreme bio šef Jevđiću jer je vodio marketinšku firmu, koja je imala i svoju prodavnicu u kojoj su se prodavale bojanke i knjige. Prema njegovim rečima, u toj prodavnici je Jevđić radio kao trgovac jedno pola godine i stalno je imao problem sa novcem.

- Bio je dobar radnik, ali stalno je imao problem sa novcem. Dešavalo se da primi platu u ponedeljak, a da mi u sredu već traži pozajmicu od 3.000, 4.000 dinara, što je tad vredelo kao sad, recimo 7.000, 8000 dinara. Osim toga, slagao nas je da nema nikog od roditelja, da bi jednom prilikom prošla neka žena dok smo sedeli na klupi i obratila mu se: "Sine, pa ti ne umeš ni da se javiš" - priseća se Gvozdenović, koji je tad saznao da Jevđić ima majku koja nije preminula.

Foto: uzice.net

Kada ga je šef upitao zašto laže u firmi da mu roditelji nisu živi, Jevđić mu je, navodno, rekao da je morao da se odseli jer imaju finansijskih problema i kako bi im olakšao.

Nakon toga Milanu su, kako kaže Gvozdenović, redovni izgovori za pozajmljivanje novca bili vezani za bolest ili teško finansijsko stanje majke, kojoj bi "morao da nosi novac u Arilje"...

Foto: Facebook

- Jedne večeri kad mi je rekao da je otputovao u Arilje, ja ga vidim kako izlazi iz kladionice i tu mi postane jasno da je on običan prevarant i kockar. Od tada sam ga redovno viđao u kladionici - dodaje Gvozdenović.

Milan Jevđić prvi put odgovara na pitanja koja su tema broj jedan u Srbiji: Kako sam otišao u Monte Karlo i odakle mi pare za kafanu (FOTO)

Foto: Facebook

Jevđićevu majku je navodno imao prilike da upozna, ali mu nije poznato da li Jevđić ima oca. Od njega je čuo da je sam otišao iz porodične kuće u Arilju u Užice gde je živeo sam.

Daljinac

(S.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko tamo

    15. mart 2018 | 14:34

    Nosi kosulju i pantalone od 2 glave a nema nista. Namazano ali provaljeno. Tako mogu i ja. Razvedeni roditelji , sam isfinansiro fakultet pa opet nisam kukao. Sram te bilo!!! Uzas

  • Covek

    15. mart 2018 | 15:13

    Милане, Милане,зар те није срамота од добрих људи који су ти веровали и помагали?Ако су те,како кажеш,контролисали, желели су да будеш частан човек,окренут поштеном раду и учењу.Кад завршиш студије,ко ти може од пацијената веровати?Размисли и врати се на прави пут!Не изазивај код људи сажаљење, јер тобож немаш шта да једеш,а трошиш новац у коцкарници. Које си ти филмове гледао кад тако манипулишеш људима.Велики грех правиш,младићу!

  • Pedja doktor ™

    15. mart 2018 | 15:08

    Који је овај лик, што му се посвећује толико пажње? Ваљда има о нечему паметнијем да се пише

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA