Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović obišao radove na izgradnji ritejl parka stop-shop (FOTO)

U Stop-shopu će se otvoriti 16 lokala gde će se zaposliti oko 300 ljudi, vrednost ulaganja je oko 10,5 miliona evra i to je prva strana direktna investicija u Požarevcu nakon više decenija a završetak radova odnosno, otvaranje objekta biće 19.aprila

  • 0

Gradonačelnik Bane Spasović sa gradskim rukovodstvom obišao je radove na izgradnji ritejl parka Stop-shop, uz prisustvo čelnih ljudi Immofinanza koji sporovode ovu investiciju.

U Stop-shopu će se otvoriti 16 lokala gde će se zaposliti oko 300 ljudi, vrednost ulaganja je oko 10,5 miliona evra i to je prva strana direktna investicija u Požarevcu nakon više decenija a završetak radova odnosno, otvaranje objekta biće 19.aprila.

Foto: Promo

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom rekao da se realizuje jedno od obećanja koje je dato građanima i da će se otvoriti nova radna mesta sa jedne strane, a sa druge i gradski budžet će biti veći zbog ostvarivanje prihoda od poreza.

Foto: Promo

On je još dodao da sledeće nedelje kreće obuka zaposlenih u turskom Ringelsanu i da će uskoro stići gas kod šećerane tj. stare industrijske zone što je veoma značajno za sadašnje investitore ali i buduće, zato što se očekuje dolazak jedne Južno Koreanske kompanije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA