≫ 

Svetski pokret zakletih neženja osvaja Srbiju: Ovi muškarci izbegavaju žene u širokom luku, žive minimalistički i preziru gejeve

 ≫ 

Muškarac u životu treba da se posveti sopstvenim ciljevima, idejama, samousavršavanju, hobijima ili zarađivanju novca za sopstvene potrebe

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika vladica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milance

    12. oktobar 2018 | 18:12

    Muskarci- evolucija, zene - pamet u glavu !!! Moram da citiram korisnika ( dole nize pisao covek ) "HADES-a" - "ako nadjes dobrog i iskrenog muskarca ne manipulisi pokazi mu da moze da ti veruje i da se osloni na tebe". - jer sva sustina je u ovoj recenici. Moram da dodam da je bilo pitanje trenutka kada ce se pojaviti odgovor na "Radikalni feminizam", na zalost... jer u ovoj igri gubimo svi. Muskarci su zaostali u sopstvenim umovima, ususkani u " Balkanska pravila " . Izgubili su kompas a bez njega I smer u kom treba da idu kao deo drustva. Uglavnom se dele na bahate i bezobrazne ili nezne mamine i tatine sinove. Prvi su talog Balkana koji su sve u zivotu dobili na gotovo i rec "posedovati" im je jedina smernica u zivotu. Cesto su nasilni i osim sile ne znaju za drugi vid komunikacije. Drugi su razmazeni i uglavnom nemaju nista ali bi da im neko drugi stvori pa shodno tome traze partnera za ostvarenje svog plana. Pravi muskaraci i prave zene su pred izumiranjem. "Feminizam" - najstrasnija moguca rec za balkanca. Medjutim, postoji vise vrsta feminizma, medju kojima su i liberalni i socijalni i oni bi trebali da budu temelj u postizanju jednakih prava medju polovima. Problem je radikalni feminizam i jos neki vidovi ovog pokreta. U srbalja, popularne su zene u crnom, razni Qvir pokreti, LGBT, kao i dosta pojadinaca koji ga forsiraju. Cilj je razbiti instituciju porodice jer se smatra zastarelim i primitivnim kalupom u koji se guraju zene, obezbediti slobodu u kontroli radjanja, marginalizovati muskarca i napraviti od njega bezvrednu sovinisticku musku stoku... ZATO EVOLUCIJA MUSKOG UMA - Podjite od sebe, pocnite da se menjate, da ucite od zene a ne da je potcenjujete. Jaca je od vas jer slabost i neznost su samo fasada kao sto je fasada i muska snaga i nadmoc. Kada pocnete da shvatate sustinu tada cete i da evoluirate i da dokazete sebi da ste vredni i tada budite samo svoji, budite nasmejani, budite ljudi u svakom smislu i konacno...budite slobodni jer "sloboda" je najskuplja rec i smernica ka kojoj treba da stremite. Mozda cete tada pronaci i svoju srodnu osobu za koju vredi ziveti i umreti. P.S. - Ja sam je nasao :)

  • van

    19. mart 2018 | 19:05

    U Nemačkoj postoji velili porez za samce čime se podstiče dalje rađanje i reprodukcija stanovništva.

  • vladica

    19. mart 2018 | 17:58

    slobodan ko tica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA