Da li je dovoljno samo "Srbina udariti po džepu" ili smo mi saobraćajno nevaspitana nacija? Intervju sa Damirom Okanovićem (VIDEO)

- Problem je što vi u saobraćaju možete u jednom trenutku da nestanete, poginete, postanete invalid, a da za to uopšte niste krivi! - kaže u intervjuu za Telegraf direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milos
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • stvarno?

    20. april 2018 | 22:24

    Chinjenica je da stbi nemaju kulturu u saobracaju a i ne znaju da voze. Ali ako je za utehu , shvajcarci su 10x gori u svemu. Shvajcarci mogu kupiti sve osim kulture

  • UGAO POSMATRANJA

    08. april 2018 | 09:34

    Interesantno je da nitko nista ne sagledava realno. Da bi sistem funkcionisao mora biti isti za sve, pa i za drzavu. Kako, lako. Nije dovoljno da coveka kaznite, a jos gore da ga kaznite jer vam se moze. Idemo redom, ako naplacujete parking u gradu, ta vozila koja placaju parking moraju biti i osigurana na tome parkingu, ako je put masan, klizav, neociscen za nezgodu je kriva drzava ili preduzece koje odrzava puteve, nemoze pauk da dize vozila radi kvote i bez policajca, i da dalje ne nabrajam, a pogotovo ne vazi zakon ako policajac nesme da zaustavi skupo vozilo, a sada da samo podigne ulog kazne pola-pola. Ako resavamo problem moramo problemu prici sa zdrave strane, a ne da se napuni budzet. Pa to jos glupom narodu upakujete u sareni papir i to je to. Nemogu ulice biti prepustene sebi, a policajca pozornika nema nigde. Nije se nitko setio da te ljude sacuva teska posla, nego da bi javasluk cvetao ulicama. Pravimo razne policije, kontrolori su najaci izvrsni i najopasni deo vlasti. Saobracajnu policiju mozes naci nigde, pozornika nema, po terasama i ulicama se trguje prosjaci, ne mozes pojesti burek da netko ne vuce za rukav, daj dinar kume, na raskrsnicam iskacu prosjaci i peraci prozora, pa ako ne operes on te pljune, dajte molim vas. Napravite policiju od probranih kvalitetnih ljudi vratite skolovanje na nivo srednje skole, i ne primajte samo ako ima ruke i noge, nego po kriterijuma pedigreo. Od lose majke i zla oca nemoze biti ni covek a kamoli drzavni sluzbenik. I kad policajac kazni nekog da to sef nemoze pobiti, a kad netko zasluzuje da mu se oprosti bez obzira na popunu budzeta. Mogo bih ovako dva dana, ali za sada samo razmislite o ovom.

  • Draško

    07. april 2018 | 22:32

    gde je moj komentar?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA