• 8

Dijana Hrkalović dobila priznanje za inovativnost i kvalitet u radu

Priznanje nosi naziv velikog filantropa, dobrotvora i zadužbinara kapetana Miše Anastasijevića

 • 8
Dijana Hrkalović

Foto: MUP

Dijana Hrkalović, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, dobitnica je ovogodišnjeg priznanja Kapetan Miša Anastasijević za inovativnost, poslovnost i kvalitet u radu.

Dijana Hrkalović posetila Policijske uprave u Beogradu i Novom Sadu: "I u novogodišnjoj noći su marljivo radili kako bi sve proteklo mirno" (FOTO)

Povelje, koje se tradicionalno dodeljuju u više kategorija najboljim akterima privrednog i društvenog stvaralaštva, sinoć su uručene u Matici Srpskoj u Novom Sadu.

Priznanje nosi naziv velikog filantropa, dobrotvora i zadužbinara kapetana Miše Anastasijevića, a dodeljuje se 18 put u sklopu projekta “Put ka vrhu” koji organizuje “Media invent” u saradnji sa novosadskim i beogradskim univerzitetom.

Dijana Hrkalović rođena je u Beogradu gde je završila gimnaziju, prirodno-matematički smer, kao i osnovne i master studije psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta sa prosečnom ocenom 9.66. Na istom fakultetu trenutno je na doktorskim studijama.

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) radila je do 2014. godine. Od 2015. nalazila se na mestu sekretara Uprave kriminalističke policije. Poseduje specijalizovana znanja i veštine u oblasti organizacione psihologije, socijalne psihologije, psihologije marketinga i obaveštajne i bezbednosne problematike. Autor je i više naučnih radova iz navedenih oblasti. Odlukom Vlade Republike Srbije krajem jula 2017. godine imenovana je za drzavnog sekretara u MUP-u.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Ma dajte?!

  11. april 2018 | 12:41

  Kapetane Mišo, stidiš li se naše sramote i nagrade njoj dodeljenoj?!

  101
  2

  Podelite komentar

 • Psiholog

  15. april 2018 | 16:47

  Koleginica mi ide na živce.Ne znam zašto al me iritira .Namrgođena,odbojna,bez realnog iskustva.Tipčan partijski kadar.

  13
  4

  Podelite komentar

 • Qwer

  11. april 2018 | 18:18

  Uspešna žena. Za svaku pohvalu. Pruznanje se ne dodeljuje ako za to nema osnova. Čestitam.

  8
  29

  Podelite komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok