≫ 

Suzana iz Kule dobitnica stana u Beogradu!

Izvučeno je i 12 dobitnika automobila "fijat 500L" i po 10 dobitnika vaučera "Tehnomanije" i "Gomeksa"

  • 1

U okviru drugog izvlačenja nagrada u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", dobitnica stana u Beogradu je Suzana Puškaš iz Kule. Izvučeno je i 12 dobitnika automobila "fijat 500L" i po 10 dobitnika vaučera "Tehnomanije" i "Gomeksa".

Poulići iz Starčeva se celo veče šalili "evo je naša koverta", a kad je stvarno izvučena onda su zanemeli

Pobedničku kovertu za glavnu nagradu, stan u Beogradu, izvukla je teniserka Aleksandra Krunić.

DOBITNICI AUTOMOBILA

Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Gucu Dregelin iz Deliblata, Mosnak Marija iz Veternika, Kovijanić Vuk iz Kruščića, Perović Milica iz Beograda, Milošević Ivan iz Smedereva, Popović Mira iz Loznice, Vukmirović Pejo iz Beograda, Blesić Petar iz Subotice, Selimović Lejla iz Novog Pazara, Kelemen Ver Eleonora iz Subotice, Pantelić Nada iz Beograda i Milošev Tanja iz Pančeva.

Osam miliona koverata učestvovalo u izvlačenju Printskrin: RTS

Gosti su iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, među 8 miliona koverata, izvukli srećne dobitnike stana površine 51,24 kvadratna metra u Šumadijskoj ulici br. 13 u Beogradu, 12 putničkih vozila "fijat 500L", 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomeks" i 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Tehnomanija".

Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu "Politika" kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi računi pobedi" i RTS-a.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    14. april 2018 | 20:09

    A sta ako ovi ljudi sto su izvuceni a nevazeci koverat samo zato sto nisu napisali broj telefona mozda i nemaju telefon.Pa onda objavite ko nema telefon da upise nekog blizeg svog.Mislim da je grehota da zbog tog nedobise nagradu a izvuceni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA