≫ 

Jasna je uspavljivala svoju bebu, a onda ju je prekinula usplahirena svekrva: Saopštila joj je najradosniju vest (FOTO)

Još ne zna da li će sa suprugom da se preseli u Novi Sad

  • 1

Dobitnica stana u Novom Sadu u trećem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" Jasna Kudurski (26) iz Turije nije krila svoje oduševljenje kada smo je pozvali da joj čestitamo, ali je bila i veoma smirena. U trenutku kada se emitovalo izvlačenje nagrada na RTS-u, ona je uspavljivala svoju šestomesečnu ćerkicu, ali su joj svekrva i muževljeva tetka koje žive sa njom i mužem u kući, prenele radosnu vest.

Završeno izvlačenje nagrada za "Uzmi račun i pobedi": Poznati srećni dobitnici 2 stana

- Sad sam se upravo malo smirivala jer nisam mogla da verujem kad su mi rekle. Veoma sam srećna i mužu smo javili  on je upravo krenuo s posla kući. Svekrva i tetka su, naravno oduševljene. Napravićemo i malo slavlje večeras - ispričala je za Telegraf Jasna koja trenutno nigde ne radi, ali je po znaimanju hemijsko tehnološki tehničar.

Jasna sa suprugom Foto: Privatna arhiva

Otkrila nam je da je tri godine u braku i da pored kuće imaju i 20 jutara zemlje i da joj se suprug bavi poljoprivredom.

O tome da li će da žive u stanu od 116 kvadratnih metara koji su upravo dobili, kaže da još ništa ne zna.

Po zanimanju je hemijsko-tehnološki tehničar Foto: Privatna arhiva

- Kad mi dođe muž dogovorićemo se šta ćemo sa nagradom, ali je je sigurno da ćemo nakon ovoga planirati još jedno dete - uz osmeh kaže Jasna.

Daljinac

(S.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA