≫ 

Atanaskovići su planirali šta će za večeru, a u zamrzivaču ih je sačekala zmija! (FOTO) (VIDEO)

U porodičnu kuću su stigli Vladica Stanković iz Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine Poskok i Komunalna policija

  • 3

Porodica Atanasković iz sela Žapsko kod Vladičinog Hana doživela je neprijatno iznenađenje i pravi šok kada su u sredu popodne videli zmiju koja im se uvukla u zamrzivač.

Vladica golim rukama hvata zmije: Devojke vrište i zovu ga i iz WC-a, a jedne noći je zlo izvukao iz kreveta (FOTO)

U porodičnu kuću su stigli Vladica Stanković iz Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine Poskok i Komunalna policija.

Gospođa Anastasijević pokazuje gde se uvukla zmija Foto: Telegraf.rs

- Gmizavac je još uvek bio na istom mestu, obmotan oko motora zamrzivača. Životinju smo brzo oslobodili i vratili u prirodnu sredinu. Reč je o neotrovnom smuku dužine oko jednog metra. Bez obzira što je reč o neotrovnoj zmiji, domaćini su, malo je reći, preplašeni - rekao je Vladica za Telegraf.rs.

Vladica Stanković Foto: Telegraf.rs

Ovo je Vladici šesta intervencija ove godine. Nedavno je vadio zmije iz toaleta gradskog kafića, iz bunara, ali i iz kauča porodične kuće.

Podsetimo, Udruženje za zaštitu gmizavaca i životne sredine "Poskok" se bavi edukacijom kako dece, tako i odraslih, nastojeći da im približi život zmija, ali i sve opasnosti koje vrebaju od njih.

Životinja je brzo oslobođena i vraćena u prirodnu sredinu Foto: Telegraf.rs

Vladica Stanković se bavi zmijama i ostalim gmizavcima preko 16 godina.

Gospodin Anastasijević pokazuje gde su pronašli zmiju Foto: Telegraf.rs

Osnivač je Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine "Poskok" iz Vladičinog Hana. To je jedino društvo sa sertifikatom Zavoda za zaštitu životne sredine i samo u prošloj godini Udruženje je intervenisalo više od sto puta.

Daljinac

(Jovana Jovanović Kulaš)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA