≫ 

Grad veličine lešnika 20 minuta razbijao po Srbiji (VIDEO)

Nevreme je počelo da oko 14.30 i padao je dvadesetak minuta

  • 5

Kiša praćena gradom veličine lešnika pogodila je sela na Kablaru, Ovčarsko-kablarsku klisuru i Ovčar banju, javlja dopisnik RTS-a.

Nevreme pogodilo ivanjička sela: Grad iznenadio meštane, ne zna se kolika je šteta

Grad je počeo da oko 14.30 i padao je dvadesetak minuta, prenosi RTS.

Koliku je štetnu naneo, naknadno će biti utvrđeno.

Oluja praćena grmljavinom, jakom kišom i gradom zahvatila je Aranđelovac oko 16 časova. Zbog jake kiše i nedovoljne propusne moći kanalizacione mreže, ulicama su tekli potoci. Zbog obilne kiše najgore je bilo u donjim delovima grada, navodi rtvsunce.com.

Još se ne zna da li je nevreme prouzrokovalo štete domaćinstvima u Aranđelovcu, naročito poljoptivrednicima zbog grada veličine lešnika.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    30. april 2018 | 17:43

    koliko do juce u svim novinama prelepo vreme za praznik, za setnju, uzivanje......a, sada.......svuda grad po srbiji, nestabilno sa mogucim olujama.neko je ovde vrlo neozbiljan.da li rhmz ili neko drugi, ali vec postaje po malo smesno sa prognozom vremena.

  • Marina

    30. april 2018 | 17:02

    Pobogu da li je moguće svake godine isti. Grad sve upropastiti. Da li ovde neko prati vremenske promjene i šta je sa protiv gradnim raketama. Koliki trud seljaka pripadne. Tužno i sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA