PSS-BK: Širom Srbije organizovati panele koji će se baviti ženskim pitanjem radi osnaživanja uloge žene

Minjović je dodala da je za žene karakteristično i to da obazrivije daju izjave medijima, da najpre odmere kako će se na javnost odraziti poruka koju su prenele, ili koju žele da prenesu

  • 0

U Srbiji je potrebno da se radi na tome da se promeni slika o ženama u medijima, da se pozitivnim vestima afirmiše uloga žena u društvu, a ne da plasiraju senzacionalističke vesti, poručili su učesnici druge međunarodne konferencije "Slika žena u medijima" u organizaciji "Kluba prvih žena".

Studenti Alfa BK Univerziteta i omladina iz Niša boravili u poseti BK Grupi u Belorusiji (FOTO) (VIDEO)

- U politici nije lako, kao ni u drugim profesijama, ali ako imate znanje, organizaciju i cilj nema tih prepreka koje će vas sprečiti na vašem putu i nema toga ko vas neće uvažavati - rekla je na pomenutoj konferenciji u Beogradu predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE -BK /PSS-BK/ Persa Minjović.

Foto: snagasrbije.com

Ona je predložila da članice "Kluba prvih žena" organizuju panele uz podršku medija širom Srbije o svim problemima sa kojima se žene suočavaju danas ne samo u delu koji se odnosi na njihovo profesionalno angažovanje i napredovanje, jer o ženama i njihovom položaju u društvu, aktivnostima se u Beogradu još i govori, a u unutrašnjosti su stvari malo drugačije, istakla je Minjović.

Foto: snagasrbije.com

Podsetila je da je lider PSS-BK Bogoljub Karić u viša navrata govorio o ulozi i značaju žene u našem društvu, a treba reći i da je generalni direktor BK Grupe žena, da one zauzimaju značajne pozicije u toj porodičnoj kompaniji.

Minjović je dodala da je za žene karakteristično i to da obazrivije daju izjave medijima, da najpre odmere kako će se na javnost odraziti poruka koju su prenele, ili koju žele da prenesu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA