≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (19. maj 2018. godine): Oblačno i suvo, duvaće slab vetar (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 0

Sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab vetar.

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, naročito i uglavnom tokom jutra i prepodneva. Krajem dana očekuje se razvedravanje. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca, na istoku povremeno i jak. Minimalna temperatura od 11 do 16°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C.

U Beogradu u subotu promenljivo oblačno, u toku jutra i prepodneva povremeno sa kišom, a biće uslova i za pljuskove sa grmljavinom. Krajem dana očekuje se razvedravanje. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 23°C.

Stefan u manastiru pravi čudesan napitak: Leči dušu i telo od mnogih bolesti, a recept ne može biti jednostavniji (FOTO)

U nedelju u Srbiji sunčano i toplo. Maksimalna temperatura tokom vikenda u većini predela biće oko 25°C. Početkom i sredinom sledeće sedmice promenljivo oblačno, toplo i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura u ponedeljak i utorak biće uglavnom od 22 do 28°C, dok se u sredu očekuje malo svežije.

U subotu će se kišna zona sa kišom, pljuskovima i grmljavinom prostirati od jugozapada Evrope i Pirinejskog poluostrva preko Alpa i dela centralne Evrope do severoistoka kontinenta.

Pljuskovi sa grmljavinom očkuju se i na Balkanskom poluostrvu. Najhladnije će biti na zapadu i severu Evrope sa temperaturom od 15 do 20°C, najtoplije u centralnim i jugoistočnim predelima Evrope i na Mediteranu sa temperaturom preko 25°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA