≫ 

Bio je najveći heroj Srbije, pa preko noći postao najomraženiji prevarant: Tražili smo ga u rodnom mestu i saznali gde je i šta radi danas

 ≫ 

Svi ga se sećamo, u pitanju je Slobodan Nedeljković Džambo, čovek sa kojim smo tugovali dok je po Obrenovcu tražio nestalu ženu i dvogodišnje dete

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljubo

    23. maj 2018 | 04:59

    Vreme je takvo da vise ne mozete da verujete ni onome kome je pomoc stvarno potrebna.11.5 na ulazu na naplatnoj rampi od Beograda ka Batrovcijemu zamolio me je neki momak oko 30 godina i predstavio se kao Goran Djokic, kaze da je iz Tuzle i da je u Beogradu imao udes te ide do Kuzmina da saceka oca da mu dodje iz Tuzle posto mu je sudija kao stranom drzavkljaninu uzeo sve papire i ne moze nikud.Kao da je uplatio nesto novca i ostalo mu je da jos doplati 3600 dinara te da moze da dobije pasos i da se vrati kuci.Ispricao je vec smisljenu pricu i ja sam mu sve poverovao te onako poveden emocijama , da treba pomoci u nevolji ja mu dajem 70 evra sa obecanjem da ce on to meni vratiti cim stigne kuci.Dao on meni i broj telefona 0038766572943 i kad sam ja sigao u gradu u Austriji gde radim, pokusam da ga pozovem dali je uspeo da to zavrsi posto je bio petak , onda se meni javi iz poste sekretarica i kaze da sam pozvao nepostojeci broj.Ovo pism sa razlogom da se drugi ne upecaju na ove trikove prevaranata.

  • Backey

    21. maj 2018 | 23:12

    Današnji heroji ili su prevaranti,kao ovaj lik,ili nisu normalni ako stvarno pomažu nekome,jer ih društvo tako posmatra i pita se zašto to rade ako drugi samo ima koristi a oni ne.pravi heroji izumrese poput dinosaurusa.zavladase prostakluk,starlete,starletani...a mi smo sve to pustili.na neki način smo izvrsili svoje sopstveno smaknuce,uz pomoć gore pomenutih "uglednih gradjana i još uglednijih gradjanki".

  • Nikola

    21. maj 2018 | 22:31

    Heee covek radi u prodavnicu preko puta paraonice vido sam ga pre par meseci, a mediji pise da od tada ne zivi u obrenovcu. Znaci u prodavnicu preko puta praonice put prema rojkovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA