Nada Macura dala otkaz u Hitnoj pomoći i prešla na TV Prva: Dočekana sam kao carica, biću reporterka!

Najpoznatija doktorka u Srbiji kaže da je ovo novi početak za nju

  • 22
Lea Kiš, novogodišnji program, Nada Macura Foto: A. Nalbantjan

Nada Macura postaće deo Prve televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom. Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata.

- Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na RTS-u. Biću TV lice "Prve" i prešla sam na njihovu televiziju. Već sutra ćemo imati uključenje, a od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka - kaže Nada.

Nada Macura zamalo izbegla tešku nesreću u Zrenjaninu kada se srušila bina: Da me jedna gospođa nije zaustavila, ko zna šta bi bilo (FOTO)

Na pitanje da li se upoznala sa Jovanom i Srđanom, te šta misli o njima, kaže:

- Fantastično je proteklo, mogu da kažem da sam dočekana kao carica. Divni su. Ja ih obožavam. Mogu da kažem da su mi baš pomogli. Ovo je zasigurno novi početak. Predstavili su me, radiću isto ovo što sam radila, davaću izveštaje iz Hitne pomoći. Dobila sam u Hitnoj saglasnost kao i svi ostali novinari da dobijam podatke odande, to su podaci sa sajta, ali više nisam njihov PR - kaže nam Nada.

Najpoznatija doktorka u Srbiji kaže da je ovo novi početak.

- Amerikanci menjaju na svakih pet godina posao. Dokazala sam se kao lekar, a to ću uvek i biti. Najverovatnije ću sa jednim gospodinom otvoriti privatnu kliniku. Neću da budem vlasnik, biće jedan gospodin koji živi u blizini moje kuće. Sledi papirologija. Još uvek nismo govorili o svim detaljima - završava Nada.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • severac

    31. maj 2018 | 15:06

    Kao bivši radnik Hitne pomoći mogu reći samojedno... Svi su odahnuli... Davno je bilo vreme da ode!!! Krenuće um mnooogo bolje

  • Tt

    31. maj 2018 | 15:03

    Kako moze da da otkaz kad ima 70 godina? Zar nije, po zakonu, morala odavno da bude penzionisana a da Hitna zaposli mladjeg lekara za rad na terenu? Otkaz!!??

  • Срећан пут

    31. maj 2018 | 15:17

    По чему најпознатија докторка. Права естрадна лекарка коју више интересује гостовање на ТВ и коментарисање ријалитија него лечење људи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA