≫ 

Došao je na pumpu, rekao "sipajte do vrha": Na kasi je doživeo fras!

Agonija je potrajala sat i po vremena, kada je besni mladić otišao sa pumpe

  • 39

Redakciji Telegrafa stiglo je pitanje čitaoca, kako je moguće da se cena benzina promeni tokom sipanja goriva. Naime, jedan mladić došao je tokom večernjih sati u utorak, 29. maja, na pumpu u Pančevu i hteo da napuni rezervoar do kraja.

Izašao je iz kola, rekao radniku da "napuni do vrha" i otišao na kasu da plati račun.

U pitanju je dizel gorivo, čija je cena, u zavisnosti od pumpe, oko 162 dinara.

Rekao je radnici da mu gas sipa do vrha i odmah shvatio da ga je prevarila: Uzeo je račun i zatvorio tu pumpu!

Dok se gorivo točilo, došlo je do neobjašnjive greške, pa je račun ispao 23.450 dinara. Kada je pogledao ponovo cene goriva na istaknutoj tabli, tamo je pisalo da je litar dizela 450 dinara!

Čitalac Telegrafa se šokirao i tražio objašnjenje, jer nije hteo da plati neobjašnjivo veliki račun, ali, kako je rekao za Telegraf, radnici pomenute pumpe nisu imali razumevanja za njegov prohtev. Tražili su da plati ceo račun.

Agonija je potrajala sat i po vremena, kada je besni mladić otišao sa pumpe.

Pošto smo dobili nesvakidašnje pitanje i opis situacije, kontaktirali smo i pumpu i dobili objašnjenje:

- Usled nenamerne softverske greške, preksinoć 29. maja, došlo je do pogrešnog prikazivanja cene na pumpnom aparatu dizel derivata. Odmah po uočavanju ovog problema reagovali smo i uklonili tehničku grešku u roku koji bio najkraći mogući. Važno je istaći da niko od potrošača ovom prilikom nije bio materijalno oštećen i nikome nije naplaćen pogrešan iznos cene ovog derivata. Potrošači su nam na prvom mestu, ovom prilikom upućujemo izvinjenje svim kupcima koji su usled ove tehničke greške imali neprijatnost prilikom kupovine derivata - rečeno je za Telegraf.

VIDEO: Kamion pun cigli se prevrnuo na automobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    1. jun 2018 | 17:46

    Ako toliko misle na potrosace zasto su radnici hteli da mu naplate punu cenu iako je bilo jasno da je u pitanju greska? Ko uostalom radi na tim pumpama ? Jel imaju osnovnu skolu?

  • Mary

    1. jun 2018 | 21:59

    Svasta napises ispravku naplatis koliko treba regularno i to je to, a posle ispravljas gresku.Ne razumem kakvo je razumevanje trebalo za 450,00 za litar.Ustvari trebali su da mu se izvine i ne naplate gorivo.😀😁😂

  • %+%

    31. maj 2018 | 16:54

    A ko je momku platio stres, izgubljeno vreme i trpljenje nekorektnog odnosa osoblja prema njemu, iako je očigledno bila velika greska? Nedovoljno je izvinjenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA