Šok i neverica: Pijana Novosađanka htela da skače s mosta da bi se rashladila

Nakon trežnjenja je poslata u psihijatrijsku bolnicu u Novom Sadu i nalazi se pod stalnim nadzorom

  • 5

Mortus pijana Novosađanka M. S. (34) sprečena je u poslednji čas da u sredu oko podneva skoči sa Mosta slobode u ovom gradu. Nju je saobraćajna patrola skinula bukvalno sa ograde mosta i nakon legitimisanja izmerila joj čak 2,37 promila alkohola u krvi. Kada su jedva svesnu ženu pitali zašto je htela da skoči, ona se pravdala da joj je bilo vruće i da je samo želela malo da se rashladi u Dunavu.

Strahota u Nišu: Pijana medicinska sestra jedva stoji na nogama, ispadaju joj papiri i epruvete

Nakon trežnjenja je poslata u psihijatrijsku bolnicu u Novom Sadu i nalazi se pod stalnim nadzorom.

PRAVILA "OSMICE"

Kako kaže izvor iz istrage, saobraćajci su pijanu ženu primetili dok su tokom rutinske kontrole prolazili Mostom slobode.

- Žena se teturala po pešačkoj stazi mosta, idući od krada ka tunelu koji vodi prema Sremskoj Kamenici. Policajci su je uočili i pratili je, ne želeći da je uznemiravaju da ne bi naglo reagovala. Nije ugrožavala saobraćaj, ali je krećući se bukvalno pravila "osmice". 

- Bilo je pitanje samo da li će sa jedne strane naleteti na automobile ili će sa druge pasti preko ograde. U jednom trenutku, zastala je i naglo krenula ka ogradi mosta, činilo se, u nameri da skoči sa njega - kaže za "Informer"izvor iz novosadske policije i dodaje da je u tom trenutku nastala drama dostojna holivudskih akcionih filmova.

- Saobraćajci su odmah istrčali iz kola i krenuli ka ogradi da je zadrže. Sustigli su je u poslednji čas, kada je jednom nogom već visila nad Dunavom. Vratili su je nazad, malo popričali sa njom i videli da je žena mortus pijana, da ne zna šta govori i da jedva stoji na nogama. Uradili su joj alkotest i dreger je izmerio neverovatnih 2,37 promila alkohola u krvi, što je pijanstvo za koje saobraćajci šalju vozače pravo u zatvor. 

Bilo je pitanje samo da li će sa jedne strane naleteti na automobile ili će sa druge pasti preko ograde Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Još veći šok nastao je kada su upitali ženu zašto je htela da skoči, pošto im je ona mrtva-hladna odgovorila da joj je bilo mnogo vruće i da je želela samo malo da se rashladi.

Pijanu M. S. su odmah prosledili na trežnjenje, a potom i kod psihijatra, koji je otkrio da su povod za njeno ponašanje ipak ljubavni problemi.

- M. S. je razvedena, a iz tog braka ima ćerku. U međuvremenu je pronašla novu ljubav, ali ju je taj čovek ostavio i zbog toga je pala u depresiju. Rekla je psihijatru da, i pored svega, nije planirala da se ubije, već zbog pijanstva nije baš bila svesna svojih postupaka - dodaje sagovornik.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA