≫ 

Oglasila se devojka zbog koje je mladić nokautirao dedu u Staroj Pazovi: Govorio mi je da sam ku*vetina i da stanem da mi pokaže šta je muškarac

Devojka tvrdi da je maltretirana od strane starijeg čoveka na biciklu i da je dečko reagovao u afektu

  • 55

Snimak mladića koji, naizgled bez razloga, udara starijeg muškarca koji vozi bicikl i hladnokrvno odlazi dok on ostaje da leži na ulici, prošle nedelje šokirao je javnost koja je odmah osudila mladića. Na snimku se vidi parkirani BMW sa uključna sva četiri svetla i mladić Marko Stevanović koji izlazi iz automobila, prilazi  Miši Očovaju (73) koji mu je išao u susret na biciklu i udara ga pesnicom, dva puta. Na TV Prva gostovala je devojka zbog koje se, kako se ispostavilo, ceo incident dogodio.

- Trčala sam samo živu glavu da spasim. Pretio mi je silovanjem, ubistvom, govorio da sam kurvetina, kao i moja majka. Pozvala sam Marka, jer nemam nikog drugog, samo da me odvede odatle - priča Ana Marija, devojka zbog koje je Marko Stevanović nokautirao dedu na biciklu u Staroj Pazovi.

Novi skandal na Megatrendu: Profesor dobio otkaz zbog primanja mita, pa tužio fakultet i dobio spor

- Ja redovno idem na treninge, koji su mi važni jer sam dijabetičar. Ne znam iz kog razloga odlučila sam da skrenem baš u tu ulicu. Ne smetam nikom, niti vozačima. Trčim najnormalnije. Primetila sam tog čoveka na ćošku koji stoji na svom biciklu i viče nešto. Prvo nisam obratila pažnju, preko puta je restoran, mislila sam da se doviikuje sa nekim.

Krenula sam da prilazim bliže jer sam mislila da neće ništa da uradi. On je bukvalno besno seo na bicikl i od tog trenutka bilo mi je sve jasno, jer sam skinula slušalice i krenula nazad. Ono što sam čula u narednih 20 sekundi...

To mi niko nije rekao. On je tim biciklom krenuo na mene i vikao mi tako pogrdne reči, pretio mi je silovanjem, ubistvom, govorio mi da sam kurvetina kao i moja majka. Govorio mi je da stanem da mi pokaže šta je muškarac - ispričala je iz svog ugla Ana Marija.

VIDEO: Ana Marija objašnjava šta se dogodilo

U suzama ispričala je da ju je tada uhvatila panika.

- Kada je počeo da izgovara te reči, ja sam samo gledala da odem odatle. Nisam ni videla kako izgleda. Uporno sam vikala: "Ostavite me na miru, molim Vas!" Ne mogu da Vam opišem  kako sam se osećala. Tresla sam se, ne znam kako sam stigla nazad do ćoška i do dva čoveka do kojih sam dotrčala pre njega, a on je njima dvojiici doviknuo: "Pogledajte ovu kurvetinu što me prati, fali joj..." Trčala sam samo živu glavu da spasim. Nisam obratila pažnju da li je on u dovoljnoj fizičkoj snazi.

- Produžio je jer je priimetio ta dva čoveka. Pozvala sam Marka. Nemam ni tatu ni brata u takvim situacijama da mi pomogne. Živim samo sa majkom i bakom, mi smo same - nastavlja Ana Marija.

Voditeljka ju je upitala kakvu je pomoć očekivala od dečka.

- Htela sam samo da me vodi kući, jer ja više ni na nogama nisam mogla da stojm. Pored dijabetesa imam problema i sa srcem. Tresla sam se. To uopšte nije jednostavna siituacija, bio mi je mrak pred očima.

NISAM MOGLA DA SE SETIM BROJA HITNE POMOĆI

Na video snimku primetno je da se Marko nekoliko puta vraćao do starca nakon nokauta. Ana Marija tvrdi da mu je opipavao puls.

-  Ja sam pokušavala da pozovem Hitnu pomoć, ali nisam mogla da se setim broja. Kucala sam sve redom, telefon se resetovao. Marko se vratio do kola, gde sam bila. U međuvremenu izašao je jedan dečko kojem je rekao: "Molim te, pozovi policiju", ali to se nije dogodilo. Odmah sam na njegovom licu videla kajanje. Rekao je: "Odmah ću ići u policiju, ovo nisam ja" - rekla je ona i dodala da ga ne poznaje kao nasilnu ličnost.

- Mislila sam da će porazgovarati, pitati ga šta je njegov povod.

VIDEO: Pogledajte šta je rekla devojka zbog koje je starac nokautiran

(Telegraf.rs/TV Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Korupcija

    4. jun 2018 | 20:47

    Klasican huligan..............stane autom na sred ulice izleti iz kola i obracunava se sa slabijima.Mogao je deda da udari glavom u asvalt.........

  • Ja

    4. jun 2018 | 19:54

    Bas dobro merenje pulsa. Devojka štiti svog dečka. Nasilnika.

  • dijana

    4. jun 2018 | 18:52

    Osudili ste svi momka koji je udario dedu. Star je. A nije star da preti silovanjem,ubistvom i naziva devojku pogrdnim imenima? Takvih matorih manijaka ima koliko hoces. Treba ga uhapsiti. Sram ga bilo godina i sede glave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA