≫ 

Obrt u slučaju nestale Kristine Videnović: Poslala je mejl stravične sadržine, optužuje roditelje i ujaka za zlostavljanje

 ≫ 

- Nikada je nisam terao da se oblači kao muškarac, ona ima bar 50 pari pantalona koje je sama sebi kupila - kaže Saša

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Biljana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Glupa konjina

    05. jun 2018 | 23:37

    Ovaj mejl je neko napisao sa ciljem da se obustavi dalja istraga i da se stekne uverenje da je Kristina samovoljno napustila porodicni dom.Svi oni koji misle da je samovoljno otisla mnogo plitko razmisljaju. Po mom misljenju, nju je neko iz inostranstva zaludeo preko interneta u njenim osetljivim godinama. Sigurno joj je dao neka lazna obecanja a finansirao je sve ovo sa ko zna kavim ciljem. Da je samovoljno otisla, javila bi se bar nekoj njenoj drugarici ili rodjaku , gde je i kako je, pa cak verujem da bi i roditeljima rekla gde je iako zeli da ode od njh. Ovako situacija je vrlo ozbiljna. Nadam se da ce sve dobro da se zavrsi po Kristinu

  • Lucifer 1.

    05. jun 2018 | 14:41

    Imala je mogućnost da potraži pomoć policije Srbije,da ne čeka toliko vremena,samo porodica i ona znaju pravu istinu,neka im je bog na pomoći kad su toliko iskomplikovali.

  • Biljana

    05. jun 2018 | 14:19

    Mene je sa 6 godina pokusao da siluje gazda kuce u kojoj smo ziveli kada sam dosla da ga pozovem na kafu kod nas jer me je poslala njegova zrna koja je sisla na kafu kod nas. Sreca da sam bila kocoperna i otresita pa sam se otimanjem i vikanjem otrgla a verovatno se i on uplasio da oni ne cuju jer su bili sprat nize. Nisam smela nikome da kazem godinama a kamoli ocu svom koji je bio strog i zasigurno mi ne bi verovao. Rekla sam majci sa nekih 16 godina i ona se samo nasmejala, neverujuci... tek joj je nakon nekog vremena doslo u glavu pa je pitala sta i kako... deca se plase da takve stvari govore iz raznih strahova a roditelji ne smeju olako da staju u zastitu lica koja su moguci prestupnici, bez provere i da tvrde nesto sto sigurno ne mogu da znaju... samim stavom i pricom za novine se vidi da je dete trazilo izlaz i nekako naslo. Da joj samo Bog da srece pa da nadje sebi dobar put jer je vec punoletna i da ne zaluta bez podrske. Deca koja zive uslovima izolacije i nepoverenja su vrlo snalazljiva i umeju da se izbore za sebe i snadju u ovom strasnom svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA