Traži se vlasnik konja u Prokuplju: Ostavio ih je nasred raskrsnice, oni slobodno šetaju gradom danima (FOTO)

- Niko ne zna ko je on, ali se vidi da su konji očuvani. Postoje sumnje na nekoliko lica, ali su inspektori na terenu i tokom dana sigurno ćemo doći do njega - potvrđeno nam je u Opštinskoj upravi Prokuplјe

  • 2

Konji koji su prekjuče primećeni na glavnoj raskrsnici u Prokuplјu, kod zgrade suda i opštine tokom noći su i dalјe bili na ovom potezu, kao i juče (utorak). Komunalna inspekcija je na terenu i pokušava da pronađe vlasnika životinja.

Zoran ne diže glavu od posla u sezoni: Na njivi provodi i po deset sati, a onda vreme za odmor koristi za rad (FOTO)

- Niko ne zna ko je on, ali se vidi da su konji očuvani. Postoje sumnje na nekoliko lica, ali su inspektori na terenu i tokom dana sigurno ćemo doći do njega - potvrđeno nam je u Opštinskoj upravi Prokuplјe.

Pošto se identifikuje lice koje ih je čuvalo, pisaće mu se prijava za nedozvolјeno držanje životinja u gradskoj sredini.

Roditelji dece koja tuda prolaze zabrinuti zbog ostavljenih konja Foto: Telegraf

Oni su inače mirolјubivi i pomalo su postali atrakcija centra grada. Ipak, predstavljaju i ozbiljnu opasnost jer su u najužem centru Prokuplja gde je cirkulacija saobraćaja i pešaka najveća.

- Nije mi opšte bilo prijatno kada sam ih video. Tu mi dete svaki dan prolazi barem par puta, kada ide u školu, ili da se igra - komentariše Prokupčanin.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA