≫ 

Gračanica opasana bodljikavom žicom, a tu je i znak za oružje: Arno Gujon ispred srpske svetinje rekao veliku istinu (VIDEO)

Francuski humanitarac još je jednom skrenuo pažnju na važna pitanja koja potresaju naš narod na KiM

  • 2

Kada vidite zidine opasane bodljikavom žicom i znak za zabranjeno unošenje oružja, nikada ne biste pomislili da se radi o ulazu u jednu od najvećih srpskih svetinja - Gračanicu.

Na to je pratiocima na društvenim mrežama u kratkom videu skrenuo pažnju humanitarac Arno Gujon. 

Arno Gujon za Telegraf o odlasku na KiM koji menja čoveka: Kada nisam kod kuće, moja trogodišnja ćerka kaže - Tata je na Kosovu (VIDEO)

- Iza mene su bodljikave žice, a ovde stoji znak zabranjen ulaz sa pištoljima, pa ste verovatno pomislili da se nalazim na nekom vrlo opasnom mestu. Zapravo i nije baš tako. Nalazim se u Gračanici koja je izgrađena u 14. veku. To je jedno od najsvetijih mesta na Kim - objašnjava Gujon.

On napominje da se do ovog manastira iz prestonice putuje oko pet sati i poziva sve da ga posete.

- Dolazak u Gračanicu će svakoga promeniti, a ljudima koji žive na KiM i koji se osećaju zaboravljeno, pokazati da mislimo na njih - kaže Gujon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    14. jun 2018 | 08:21

    Veći Srbin od nas samih!

  • 👤

    14. jun 2018 | 08:21

    Док други лоше расуђују, оштро осуђују, али и нажалост пресуђују Србима на Косову, овај млади човек је показао више срца и хуманости него сви они заједно. Браво Арно људино, хвала и нека ти драги Бог својим даровима врати за твоје велико срце.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA