≫ 

Spisak za ekskurziju predškolaca frapirao roditelje: 7 trenerki, 5 šortseva, 3 preobuke za diskoteku i maskenbal odelo! (FOTO)

 ≫ 

Problem je što i kad se spakuje sve navedeno, ko će da nosi toliku torbu

Komentari

  • Rekreativna

    25. jun 2018 | 19:24

    Kao prvo, svako ko odluci da salje dete negde, nebitno letovanje, ekskurzija,... je stvar na zelji i odluci roditelja.Sve sto roditelj placa, nije moranje i niko te ne sili i primorava.Tvoja je licna odluka a to sto ti nisi spreman, to je druga stvar. Kao drugo, moja deca su i pre 20 i vise godina isla sa spiskom predloga vaspitaca i nastavnika. Ne vidim ovde nista sporno.Zasto si ti kao roditelj prijavio dete ako bar deo ne ispostujes? To su mala deca koliko sam shvatila.Normalno je da ce pasti, mozda i pocepati trenerku, prosuti supu...nebitno sta, tu svakako treba malom detetu preobuka. Ako nisi spreman kao savremen roditelj, vodi ga ti.Stvar ce biti resena. Slatkisi i slanisi su uvek noseni i pravilno rasporedjivani za svu decu, jer se vaspitaci i nastavnici veoma brinu za svako dete i dobro znaju svoj posao da obave i nema razloga za brigu i cudjenje. Ocigledno se kao roditelj nisi raspitao kako rekreativne, letovanja funkcionisu i moj ti je predlog da kad si to izneo u medije, da odustanes od putovanja odnosno da dete ne ide. Nisi ti zreo za saradnju kao roditelj. Jedno pitanje za tebe: Gde radis, odnosno kojim se poslom bavis, kao pretpostavljam mlad roditelj? Mislim da je to sramota sto si uradio, odmah novine... Pobogu, raspitaj se zasto ti prvo dete ide? Koja je svrha? Odustani ti , lepi moj...zivis ti u pogresnom veku, a mobilni i internet si zaboravio da postoje, jer ocigledno pratis sve drugo, osim onog sto se tice deteta i njegovog interesa.

  • Da

    25. jun 2018 | 14:43

    Letovanje u vrticu u Srbiji ne podrazumeva more, tako da ne panicite da ne biste pustili svoje dete na letovanje jao jao. Destinacije su iste kao i za zimovanje,banje i planine Srbije. Deci bude prelepo, stvari spakujes kakve god imas. Ne idu tamo.da manekenisu,vec da se izigraju sa drugarima na svezem vazduhu. Nama su vaspitacice uvek govorile da ne kupujemo novo,vec sta god imamo. A ako nemas 7 kom npr donjih delova, nije ni to problem,uvek neko ponese i vise od toga,tako da dete nece biti nepresvuceno. A diskoteka je posle vecere od 19 do 21, uz animatore,muziku i igrice osmisljene za njihov uzrast. Sto se maskembala tice, isto spakovati ko sta ima, mozes i sam smisliti,malo maste i eto kostima za dete...

  • МунЗе

    25. jun 2018 | 11:46

    Летовање у вртићу???? Дискотека??? Ало, шта је са мозгом???? Ајде боље смислите то!

  • Mm

    25. jun 2018 | 11:31

    E da ne očekujete da nastavnici, vaspitači ili možda deca peru stvari na ekskurziji. Treba spakovati preobuku za svaki dan. To sto se kod kuce pali masina svaki ili svaki drugi dan toga nema na rekreativnoj ili ekskurziji. I te stvari ostaju tom detetu kad se vrati pa moze da nastavi da nosi. Ne dužite buku bez potreba. Vi koji se ne slazete spakujte dve trenerke pa kad na slikama vidite da je dete uflekano nemojte se čuditi.

  • Maja

    25. jun 2018 | 11:30

    Pa mi svake godine za ekskurziju ili rekreativnu po tom spisku dokupljujemo stvari ako nedostaju. Torbe roditelji donose, a ubacuju šoferi u auatobus. A i na mestu odredišta imaju organizovano ko im prenosi torbe. Kao i za povratak. Tako da nije problem ko će im nositi problem. Ali recimo veliki deo dece ni ne obuče ni polovinu stvari koje ponese. Ali eto... Moraju da imaju za svaki dan komplet preobuku, i još gomilu gluposti.

  • Laki

    25. jun 2018 | 11:25

    Vama je cudno da neko nosi svaki dan cistu odecu? Gde amo mi otisli,brateeeee...

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    25. jun 2018 | 11:23

    Pod broj 1) ja ne bih ni pustio moje dijete koje je u vrtiću da ide na ljetovanje! Koja glupost! I ako mu šta bude ,ko će da odgovara? A,ovdje se još sjekiraju oko sedam trenerki??? Ko ima sedam trenerki,pobogu ljudi:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA