≫ 

Studenta iz Vranja, koji se povredio skokom u bazen u Solunu, prebacuju u Beograd

Koliko znam, Đorđe je operisan i nalazi se van životne opasnosti i polako se oporavlja - kaže jedan od prijatelja porodice Antić iz Vranja

  • 0

Đorđe Antić iz Vranja, student treće godine niškog Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, koji je zadobio teške povrede u mestu Nea Fokea u Grčkoj nakon skoka u bazen, posle operacije u Solunu trebalo bi da bude prebačen u Beograd na dalje lečenje.

Đorđe se sa kolegama sa fakulteta nalazio na obaveznoj praktičnoj nastavi iz nastavnog predmeta "Aktivnosti u prirodi" kada je posle ručka samoinicijativno skočio u bazen, u vremenu planiranom za odmor. On je skočio na glavu u deo bazena gde je dubina samo 90 centimetara i teško povredio vrat.

Porodica Đorđa Antića još uvek se nalazi sa njim u Grčkoj, a komšije i prijatelji u vranjskom naselju Tulbe, ne znaju mnogo detalja o stanju povređenog studenta.

- Koliko znam, Đorđe je operisan i nalazi se van životne opasnosti i polako se oporavlja. Do koje faze oporavka je stigao, nama je nepoznato, ali ono što je izvesno je da će Đorđe biti prebačen u Beograd, kako bi naši lekari nastavili njegovo lečenje - kaže jedan od prijatelja porodice Antić iz Vranja.

On međutim nije mogao da kaže na koji način će Đorđe Antić biti prebačen za Beograd.

Nagađa se da će to možda biti izvedeno helikopterom, ili avionom, s obzirom na njegove povrede vrata i kičme.

Porodica Antić važi za izuzetno poštovanu i cenjenu u Vranju.

VIDEO Hteo je da skoči na trambolinu, ali je završio ispod nje:

(S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA