≫ 

Počelo je, ljudi hrle na svoje odmore, a tenzija raste na granici: Na ovim prelazima se čeka duže od sat vremena

Sve je više turista na graničnim prelazima

  • 1

U Srbiji je danas pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima, kao i na graničnim prelazimaPrema podacima Uprave granične policije, na Preševu putnička vozila čekaju oko sat i po, a oko sat vremena na Gostunu i na Horgošu. Znatno je pojačan intenzitet saobraćaja i na Gradini, saopštava Auto-moto savez Srbije.

Evropljani su nedisciplinovani vozači: Nemci voze prebrzo, Grci ne vezuju pojas, a evo ko najviše voli da se svađa u saobraćaju

Zbog očekivano pojačanog intenziteta saobraćaja za drugi dan vikenda i početak turističke sezone vozačima se savetuje više strpljenja i tolerancije za volanom.

OPTEREĆENI HORGOŠ, BATROVCI, PREŠEVO...

Promenljivo vreme zadržavanja očekuje se na graničnim prelazima, a najopterećeniji su Horgoš sa Mađarskom, Batrovci sa Hrvatskom, Preševo sa Makedonijom, Gradina sa Bugarskom i Gostun sa Crnom Gorom, ali je i na ostalim prelazima osetno povećan protok vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

VIDEO: Kao u raju: Ova žena ima najlepši pogled sa terase

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. jul 2018 | 18:40

    Evo i dalje pljujte po prelepoj Crnoj Gori a dokaz demantovanja su upravo ogrooomnee guzve na granicnim prelazima sa CG...Lep odmor svima zelim u prelepoj nam Crnoj Gori... ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA