≫ 

Turisti iz Srbije krenuli za Grčku, pa ih izbacili u Kragujevcu i Kraljevu: Otkazano letovanje za 100 putnika sat vremena nakon polaska

 ≫ 

Sve je bilo u najboljem redu do Kragujevca, kada je vozač zaustavio autobus i šokiranim turistima saopštio da se njihovo letovanje otkazuje.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Alekdandar

    03. jul 2018 | 23:49

    Nazalost, Postupci pojedinaca jednostavno su sramota, a narusavaju ugled celokupne branse. Naime, vec 15 godina se bavimo turizmom, radimo kao subagenti i od toga zivi kompletna pirodica. Nikada nismo imali ni jednu prituzbu putnika, i nikada nikoga nismo prevarili. Nasa tri pitnika bili du na letovanju preko agencije Jazz travel ciji smo subagenti i imali su velikih problema oko povratka danas. Na kraju, Yuta je organizovala njihov povratak, jer vlasnik Jazz travel ne samo da je otkazao jucerasnje putovanje, nego nije poslao autobuse da vrati putnike koji su danas zavrdili svoj aranzman i treba da se vrate. Mi dmo celi dan pokudavali da dobijemo njih iz sgencije, zvsli bezbroj puta turisticku indpekciju, intervenisali i zvali Yutu i njima svska cast, vrlo su ozbiljni i zshvaljujem im se ovom prilikom na organizaciji, ljubaznoscu i svemu ostalom. Iskreno gledsjuci, to i nije problrm nas dubagenata vec organizatora, a u ovom slucaju Jazz travela, ali zaista nismo mogli sedeti skrstenih ruku, a gospoda se nisu jsvljsli ni na telefon da nsm daju bilo kakve informacije. SRAMOTA! I sada evo licno ja osecam stid i sramotu zbog drugih ljudi-prevaranata. Pa stvarno mi nije jasno odakle nekom ideja da ce mu smestajni kapaciteti primiti goste ukoliko nije placen isti. To jednostavno nije normalno, a cak i dete u turistickoj skoli zna to. I jos nesto iz iskustva, ni Grci nisu to bez razloga otkazali. Be bi bio ptoblem da ste normalni, imate dobru saradnju, pa i ako zskasnite hednu dmenu pa ni to nije problem ako ste imali korektnu i postenu poslovnu saradnju sa njims. Ali ako zakasnite i kazete da dete platiti npr za 5 dana, a Vi posle 10 dana ne platite i jos saljete drugu grupu, pa naravno da ce biti problem i ds ih nece pustiti u smestaj. Nazalost, bezobrazluk pojedinih je toliki da nemaju nikakvog stida ni ljudskosti, niti ikakvog zdravig poslovnog razuma. To skodi i putnicima i nama koji posteno obavljamo ovaj posao. Jednostavno SRAMOTA za ovakve postupke.

  • Охрид - МКД

    03. jul 2018 | 20:29

    Што не летујете у наш прелепи Охрид (Балкански Јерусалим).Увек сте нам радо виѓени и добро дошли гости. Језеро ко суза чисто, чист ваздух, иста кухиња, одлично се разумемо и комуницирамо,култура, традиција ... Рај за душу.

  • Tomatinjo

    03. jul 2018 | 14:15

    Zašto se raznim đilkošima dozvoljava da se bave ozbiljnim poslom? Za sve turističke agencije treba uvesti pravilo novčanoga depozita da imaju i čuvaju depozit u banci od minimum 500. 000evra koje bi mogli aktivirati samo u slučaju da iskrsne vandredna situacija i da od tih para ugovorenim turistima obezbede smeštaj u najbližem slobodnom hotelu turističke destinacije gde su imali dogovoren aranžman za letovanje. I to u barem istoj ili višoj kategoriji i klasi smeštaja. Dozvoljava se raznim šanerima i lovcima u mutnom da mešetare i muljaju sa ozbiljnim poslovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA