≫ 

Dobio je "lamborginija" za 18. rođendan, a sada divlja ulicama: Najsrećniji srpski klinac na svetu godinama juri 200 na sat i kači snimke (VIDEO)

Na svoj Instagram profil je postavio snimak na kom se vidi kako obilazi automobile i kamione na putu, a kazaljka na satu za samo 15 sekundi došla je do 200

  • 80

Pre dve godine za 18. rođendan dobio je nesvakidašnji luksuzni poklon - "lamborgini hurakan", a danas ovaj Srbin putevima divlja 200 na sat.

Na svoj Instagram profil je postavio snimak na kom se vidi kako obilazi automobile i kamione na putu, a kazaljka na satu za samo 15 sekundi došla je do 200.

Sudeći po objavama koje kači na svoje društvene mreže, reklo bi se da kada nije u svom skupom četvorotočkašu, onda obilazi luksuzne kafiće i restorane, salone za održavanje automobila i svoj dan završava burnim provodom u fensi noćnim klubovima.

 
Voulez vous coucher avec moi ? 😅👌🏾@ richblackpanther је поделио/ла објаву дана

Svoj bogati i raskošni život nije pokazao samo na svojim profilima društvenih mreža, već i dve godine ranije. "Skupcenom zverkom" , koja je bila iznenađenje priređeno za njega, šokirao je sve prisutne zvanice, a i javnost.

Da podsetimo, ovaj dečko je u velikoj diskoteci slavio punoletstvo sa stotinak drugara i drugarica, koji umalo nisu pali u nesvest kad su videli šta je on dobio na poklon.

Naime, muzika je odjednom prestala, sa plafona se spustila platforma, a voditeljka je vikala: "Da ga voziš u zdravlju!"

Na platformi je bio superauto čija cena se u tom trenutku kretala oko 200.000 evra!

 
You think it, i do it 🤘🏾@ richblackpanther је поделио/ла објаву дана

Dok ovaj momak postavlja snimke bahate vožnje i luksuznog života na svoj Instagram profil, podsećamo vas da nijedan luksuz nije skuplji od vašeg i tuđeg života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    17. jul 2018 | 20:39

    Dovoljno je vidjeti kajlu preko majice i znas da je seljo

  • Jaksa

    17. jul 2018 | 22:39

    Svako ima prava da vozi auto koji moz da kupi i sve je to OK. Problem je sto neko vozi 200 u Srbiji a to je nasilnicka voznja i za to sledi zatvor. Ja ako bih podigao glas na suprugu ili vozio 131 na sat autoputem, ja bih bio nasilnik i potencijalni ubica i ja bih bio problem ove drzave a nikako oni koji voze 200. Molim Vas da mi objavite komentar

  • Maja

    17. jul 2018 | 22:35

    Čiji je mali?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA