Saobraćajna nesreća u Grdeličkoj klisuri: Kilometarska kolona blokiranih turista (FOTO)

Jedan automobil preticao je drugi preko pune linije, zbog čega je došlo do udesa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Doktor

    29. jul 2018 | 23:23

    Bio sam u koloni vozila na putu Vranje - Leskovac. Bio sam na 5,5 km od Sarajevskog mosta. Stao sam u 21,00 a do 22,07, prošao sam samo 700 metara. Zamislite koliko vozila je stalo iza mene za tih 1 sat i 7 minuta. Mogu da zamislim, ali verujem da kolona nije bila manja od 15 km. Prema fotografijama koje su objavljene, udes se desio još dok je bio dan. Dakle, udes je bio oko 19,30. Policiji je na "autoputu", u špicu turističke sezone, kada je 2/3 vozila bilo sa turistima, bilo potrebno da obave uviđaj najmanje 2 ipo sata. Slike govore da je policija uz malo truda mogla i morala da organizuje saobraćaj da se isti odvija makar naizmenično. Ali. Znajući njihovo ponašanje i "razmišljanje", njih to nije interosovalo. Imam iskustvo u ovim stvarima, pa zato kažem da je najgora stvar koja se desila u srpskom krivičnom zakonodavstvu je ukidanje funkcije Istražnog sudije i prenošenje nadležnosti za ove poslove na tužilaštvo a tužilaštvo nema vremena i kadrova da se bavi ovakvim "sitnim" poslovima pa vršenje uviđaja po odobrenju prebacuje na policiju, a policajci, pogotovu saobraćajci na autoputu, sebe doživljavaju kao "bogove" i onda se iživljavaju na putnicima. Mogla bi Uprava saobraćajne policije pri ministarstvu da se pozabavi ovim problemom i da se uveri i vidi kako SPI za Autoput (svi) podrivaju državu i urušavaju njen ugled pred i domaćim a posebno stranim turistima.

  • Cici

    29. jul 2018 | 22:43

    Luduju taj deo puta. Narocito Bugari i Austrijanci. Zure negdeee...ehhhh. Imali smo situaciju da konbi puna linija obilazi kolonu nigde policije. Treba video nadzor pa skines mu tablice i oderes ga....drugi put ce da razmisli kako vozi.i

  • Holandija

    29. jul 2018 | 21:57

    Kako biti strog a da svi dodu na svojim odredistima? Razumem svi gresimo nekada. Na ovom delu jedan napravi veliki prekrsaj i sve stane. Jel treba na ovakvim mestima uvesti video nadzor? Mozda da. Zasto? Pa svako malo ( 2-3 dana) ce neko praviti probleme i kostace sve nas. I tako cele godine. Mozda je ovo malo strogo ali svi ce stici na vreme i manje ce kostati sve nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA