≫ 

Kako se povratak sa mora pretvorio u 17 časova teške agonije: Čekali voz 5 sati, putovali više od 12 i napokon stigli u Beograd (FOTO)

Razlog kašnjenja je kvar lokomotive, ali ljudima to objašnjenje nije bilo dovoljno tokom 17 sati pakla

  • 24

Zbog kvara na lokomotivi, sinoć su putnici na Železničkoj stanici Bar čekali preko pet sati da krenu vozom za Beograd, a iz "Železnica Srbije" danas su potvrdili da je voz oko 12.20 stigao u Beograd na stanicu "Topčider".

Deca spavaju na šinama, a ne znamo ni da li će voz uopšte krenuti iz Bara: Putnici zaglavljeni, ne mogu do Beograda, niko ne zna do kada će trajati agonija 

Posle pet sati čekanja i više od 12 sati vožnje putnici su danas vozom iz Bara stigli u Beograd.

Oni su sinoć svoje muke podelili na društvenim mrežama, i objasnili da u neizvesnosti čekaju voz za koji nisu sigurni da će stići.

- U Sutomoru od 19 sati ljudi čekaju bez ikakvih informacija voz za Podgoricu, Beograd... Deca spavaju na šinama, a niko se nije udostojo da nas obavesti koliko ćemo čekati i da li će voz uopšte krenuti iz Bara. Železnice Crne Gore nemaju nikakvu alternativu - podeljene su reči putnika jedne od usputnih stanica na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov".

Nenad Stanisavljević iz "Železnica Srbije" rekao je za "Telegraf.rs" da se voz nalazio u Požegi oko 10 časova i tada nisu bili sigurni kada će on pristati u Beograd.

- Voz je kasnio sinoć oko pet sati, a kada su svi konačno krenuli za Beograd, zadržani su neko vreme i na carini. Žao mi je zbog svih putnika koji su se namučili tokom ovog putovanja - objasni je Stanisavljević.

On dodaje da je razlog kašnjenja kvar lokomotive, koja je nakon neuspelih pokušaja da se pokrene otkačena i vraćena u depo, a zatim se čekalo na dolazak druge lokomotive.

Poslednji voz sa Glavne železničke, linija za Budimpeštu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krle 23

    31. jul 2018 | 12:24

    Ko jos ide vozom? Ko jos ide ovim vozom?

  • Byebye

    31. jul 2018 | 12:41

    Sto bi rekli nadrealisti......materi se svojoj izvinjavaj. Vrati novac za karte plus odsteta.

  • Mirko file

    31. jul 2018 | 11:46

    Veoma je lepo putovati vozom.to je avantura sama po sebi.Na žalost,ta avantura u Srbiji spada u one koje se mogu uporediti sa ekstremnim sportovima,maratonima.Sem kvarova,kašnjenja,stanicama koje su ruinirane,brzinama vozova uporediva zaprežnim vozilima,čovek ne može da se ne divi potnicima koji se usude da putuju željeznicom srbije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA