≫ 

Stravične fotografije iz Grdeličke klisure: Autobus prevrnut, od automobila nije ostalo ništa. Putnici zahvaljuju Bogu jer su ostali živi!

U nesreći je kako se saznaje povređeno više od 20 osoba, ali srećom niko nije životno ugrožen

  • 11

Putnici iz autobusa koji je završio u jarku tokom saobraćajne nesreće u Grdeličkoj klisuri nedaleko od Predejana, kažu da u jednom trenutku čuli jak udarac. 

- Živi smo i to je najbitnije - rekla je kratko jedna od putnica. 

Foto: Facebook/Milena Popević

U nesreći je, kako se saznaje, povređeno više od 20 osoba, ali srećom niko nije životno ugrožen.

Užas u Grdeličkoj klisuri: Više od 20 povređenih u sudaru autobusa i dva automobila, stvorene kilometarske kolone (VIDEO)

- Spavali smo, ali me je probudio jak udarac, a onda sam samo video da je autobus počeo da se zanosi u stranu, i evo završili smo u kanalu - rekao je jedan od putnika.

Do nesreće, koja se dogodila nešto pre 16 časova, došlo je kada se „audi“ nemačkih registarskih oznaka prilikom preticanja „škode“ beogradskih tablica sudario sa autobusom koji je išao iz suprotnog smera, nakon čega se odbio od autobusa i udario u „škodu“.

Kolone od nekoliko kilometara formirane su u oba smera, ali su oko 17 sati automobili koji su učestvovali u nesreći sklonjeni sa puta, pa bi saobraćaj uskoro trebalo da se normalizuje.

Pogledajte i VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEKSI

    31. jul 2018 | 21:00

    PA KADA RADE AUTO PUT 30 GODINA !!!

  • dago1

    31. jul 2018 | 22:27

    Kad voze svi normalno nema tu mjesta za preticanje al nadje se penzionera uvijek???. Neznam kako neko dobije dobije dozvolu za auto a ovamo ga sleperi preticu. Ima pacijenata raznih

  • 13 sati 700km

    31. jul 2018 | 22:49

    2 sata i 30min. u koloni. 90min na nasoj granici. (ulaz u Srbiju) STRASNO! Ali opet mala zrtva... strasna nesreca, hvala bogu nema poginulih.Nemac u zatvor. (Makar 10dana, dok ima placeni apartman u Grckoj)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA