Seci, peci, guli, melji, pa kuvaj: Spremite tegle i kace, evo koliko će vam novca trebati za zimnicu

Na pijaci "Zeleni venac" kilogram najjeftinije crvene paprike košta 55 dinara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dr
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marija

    01. septembar 2018 | 12:13

    Za sve ispod- ne pravim, ne kupujem i ne jedem, niti nakon kuvanja od 3 sata u paprici ostaje i jedan jedini vitamin

  • Marija

    31. avgust 2018 | 22:59

    Nikad nisam kapirala ljude koji prave zimnicu. Čemu to maltretiranje?

  • Dr

    31. avgust 2018 | 21:26

    Peri peci guli seci pa kuvaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA