≫ 

Turisti iz Srbije poljubili vrata hotela u Španiji: Nisu hteli da ih puste u sobe jer agencija nije uplatila depozit (FOTO SA LICA MESTA)

Ovde su tri autobusa puna turista iz Srbije i ne znamo šta da radimo, rekao nam je čitalac koji nam je ispričao za ovaj problem

  • 10

Turisti iz Srbije koji su danas stigli u popularno špansko letovalište Ljoret de Mar nisu mogli da uđu u hotel za koji su platili aranžman jer turistička agencija navodno nije uplatila novac za njihov smeštaj.

Redakciji Telegrafa javio se čitalac koji je ostalim putnicima ostao na ulici pošto u hotelu nisu hteli da ih puste u sobe. Poslao nam je slike i opis trenutne situacije:

Šta se dešava sa turističkom agencijom "SAB travel" koja je prevarila hiljade putnika?

Tutisti iz Srbije u neizvesnosti hoće li ih pustiti u sobe Foto: Čitalac Telegrafa

- Ovde su tri autobusa puna turista iz Srbije. Niko ne može da uđe u sobu, a u hotelu nam kažu da agencija nije uplatila novac za nas i dok se to ne reši oni neće da nas puste da uđemo. Jedino što nam je preostalo kao opcija jeste da vodiči, koji su ovde sa nama, a koji su uzeli novac za fakultativne izlete, taj iznos uplate hotelu i plate nam smeštaj makar do ponedeljka. A šta će biti dalje, niko ne zna - napisao je iznervirani putnik.

On je dodao da je letovanje uplatio u turističkoj agenciji "Milenium".

Agencija nije uplatila na vreme depozit pa putnici nusu mogli da uđu u sobe Foto: Čitalac Telegrafa

Pozvali smo navedenu agenciju da proverimo da li je u pitanju još jedan u nizu skandala koje su ovog leta napravile turističke agencije, ali su nam objasnili da je došlo do manjeg problema koji upravo, dok mi pričamo sa njima, rešavaju.

- Jeste bio je problem, ali evo već u ovom momentu su putnici iz dva autobusa smešteni u hotel, a za 15 minuta će i turisti iz trećeg autobusa biti u svojim sobama. Bio je problem sa uplatom depozita, ali smo to rešili i nema zaista nikakvih problema - rekli su za Telegraf u agenciji Milenium.

Po objavljivanju teksta, pozvao nas je direktor agencije, Saša Vuković, koji je rekao da ništa od navedenog nije tačno i da nije bilo problema po dolasku putnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    15. septembar 2018 | 17:43

    Koji je ovo slucaj ove godine. Pa sta radite? Ima li nekoga da iskontrolise ovu bagru? Jedva ljudi nekako skrpise za odmor, a lopovi unesrece.

  • Prc

    15. septembar 2018 | 17:51

    Tako je imas pare idi na odmor a na kredit ne

  • Raša

    15. septembar 2018 | 20:40

    zato je ona moja i parola mnogih, staviš pare u džep i odeš gde hoćeš i tamo uživaš, platiš i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA