≫ 

Avion Er Srbije "Goran Bregović" bezbedno sleteo u Hurgadu: Let iz Egipta ka Srbiji kasniće bar osam sati

Avion je prinudno sleteo na Kipar

  • 3

Avion "Er Srbije" "Goran Bregović" koji je sinoć, zbog dima u kokpitu hitno sleteo na Kipar, nastavio je jutros let ka Hurgadi, gde je oko 8 sati i sleteo.

Kako javlja TV Prva, tehnički problemi zbog kojih je avion srpske avio-kompanije koji je prevozio turiste u Hurgadu prinudno sleteo na aerodrom na Pafosu, je otklonjen. Istovremeno, let od Hurgade ka Beogradu, istim tim avionom, kasni oko osam sati.

Povratni let JU7210 iz Hurgade za Beograd poleteo je u 7.59 časova po našem lokalnom vremenu i u Beograd bi trebalo da sleti u 12.06.

Najodvratniji plakat osvanuo na banderama po celoj Jagodini: Grad bruji o ženi čiji je lik završio na "stubovima srama". Zorica drolja, lopov, lažov... (FOTO)

Avion Er Srbije na letu JU7210 na liniji Beograd-Hurgada prinudno je sleteo sinoć na Kipar zbog dima u kabini. Avion je na kiparskom aerodromu čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije.

Putnici, njih 143, i članovi posade su evakuisani, a kako su rekli kroz prozore se nije videlo ništa od dima. Neki mediji su preneli da se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu.

Foto: A. Nalbantjan

Kompanija Er Srbija saopštila je da je čarter-let JU7210 od Beograda do Hurgade u Egiptu preusmeren u Pafos na Kipru, zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti.

- Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Posledično, povratni let JU7211 iz Hurgade do Beograda kasniće sedam i po sati, a gosti su obavešteni o kašnjenju - dodaje se u saopštenju. 

Kompanija navodi i da "čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po goste na najmanju moguću meru" i naglašava da su "bezbednost gostiju i članova posade najvažniji prioritet za Er Srbiju".

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BUCA

    19. septembar 2018 | 08:31

    ZAR SRBIJA NEMA VEĆA IMENA ZA IME AVIONA.SRAMOTA.

  • BASA

    19. septembar 2018 | 08:26

    Avionima se prevoze putnici , a izraz " Gosti " se koristi u privatne svrhe ! Ocigledno da su " Air Serbiji " potrebni novi avioni a ne ocerupani !

  • Realno

    19. septembar 2018 | 08:29

    Brega opleo u kokpitu Cigani juriš pa ga pilot malo preforsirao....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA