• 15

Stao je na semafor da propusti pešake kada mu se devojčica bacila na haubu: Prevaranti glume nezgode, pa ucenjuju vozače

Sreća pa sam odreagovao smireno i zaustavio odmah auto koji je bio iza mene i zadržao ih dok ne dođe patrola da mi budu svedoci, priča vozač iz Prokuplja

  • 15

Na adresu Prokuplja na dlanu stiglo je upozorenje čitaoca u kojem navodi da se pojavila grupa koja lažira saobraćajne nezgode, kako bi uzeli novac od vozača.

Čitalac je želeo da upozori građane da su se pojavili pojedinci u Prokuplju koji glume nezgode na pešačkom prelazu, a onda vozače ucenjuju novcem.

Brže do novca: Zapisnik o saobraćajnom udesu sada se direktno šalje osiguravajućim društvima

- Meni se to desilo pre neko veče. Bio sam u kolima sa porodicom i kretali smo se iz pravca autobuske ka centru grada. Dolazimo do pešačkog kod zgrade suda i vidim da ga prelazi više osoba. Stanem i pustim ih da prođu, međutim u jednom trenutku jedna devojčica se vrati i baci mi se na haubu. Zatim je legla ispred auta, a ostali su pritrčali - priča on.

Jedna osoba je počela da viče: "Ubi mi dete, ubi mi dete".

Prevaranti skaču pod automobile, Foto: Pixabay

- Sreća pa sam odreagovao smireno i zaustavio odmah auto koji je bio iza mene i zadržao ih dok ne dođe patrola da mi budu svedoci, pošto su oni sve videli.

Pozvao sam policijsku patrolu i kada su videli da imam svedoke i da ništa ne mogu da urade onda su "oštećeni" promenili izjavu i počeli da pričaju kako je dete bolesno i palo samo ispred mog auta bez ikakvog kontakta sa autom i da sam ja izašo da im pomognem.

Naravno i on je prihvatio takvu izjavu i posle davanja izjava tužilac ih je pustio.

- Bitno je da se upozore građani da će ovako nešto raditi sve češće i da postoji mogućnost da dok se mi napolje raspravljamo neko uđe u auto i ukrade torbicu, telefon ili slično - navodi svoje iskustvo čitalac.

(Telegraf.rs/Prokuplje na dlanu)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veran

    Meni se par godina u nazad bacio policajac na haubu da bi

  • Milos

    Ja sve snimam, pa nek skace do sutra...

  • N.N.

    Pazite ovo. Javni tužilac, kada utvrdi da vozač nije kriv, ne podiže krivičnu za ove za lažno prijavljivanje udesa, traume za vozača itd.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima