≫ 

Odgovor jedne mame koja je rodila u "Frontu" na dirljivo pismo porodilje: Bolje daj detetu da sisa i ne lupaj! Vidi se da nisi pročitala nijednu knjigu o bebama

 ≫ 

Majka koja je "brižno" želela da "zaštiti" bebe u porodilištu je navela da su druge žene mogle svojoj bebi da daju "samo" nekoliko kapi mleka. To "samo" je za novorođena bića i više nego dovoljno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleksandar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandar

    25. septembar 2018 | 21:23

    Gkuposti! Moja kcerka se rodila u petak navece, dva dana nakon sto je nova praksa stupila na snagu. Majka ju je dobila tek u subotu u 16h i beba je bila iscrpljena, dehidrirana - oni joj za sve to vreme nisu davali dohranu, a zeni je mleko krenulo tek u nedelju, dva dana kasnije. Grudi su joj bile toliko bolne da ju je dojila uz nesnosne bolove, te sam joj u nedelju prosvercovao pumpicu, jer to ne sme da se koristi tamo. Preziveli smo nekako ta tri dana, ali to je bio pakao i za zenu i za bebu. Sada guta majcino mleko u duplo vecim dozama od ocekivanih za bebu staru 4 dana, izmuzeno pumpicom koju u Frontu ne dozvoljavaju, a ti 'genijalci' i 'genijalke' sto nikada nisu dojili dete umesto sto se pravdaju, bolje da se zapitaju gde im je nestao zdrav razum!? To sto cine jeste horor za veliki broj majki, i ta zena sto je napisala dati blog samo je jako tacno opisala situaciju kroz koju je i moja supruga prosla par dana kasnije.

  • Branka

    25. septembar 2018 | 20:08

    Podržavam dojenje, ali ne možeš da tretiraš žene kao u logoru niti da ih prisiljavaš na nešto.Žena koja je rodila dete treba da odluči kako će da ga hrani, ako ne želi ili ne može da doji, ko su oni da je na to prisiljvaju kao kakvu kravu muzaru?Njihovo je da pruže svaku potrebnu pomoć ženama u svakom momentu, da budu tu da posavetuju i da odgovore na pitanja koja majke zanimaju.

  • Mala

    25. septembar 2018 | 16:39

    Ja sam imala mleko ali beba nije htela na sisu.. Povuce dva tri puta i pocne sa vristi na dojku umesto da sisa.. Ja ocajna.. Mleko mi curi.. Promenila tri pedijatra koji su pokusavali da je nakace, dve patronazne i savetnicu za dojenje.. Silikonska bradavica nista nije pomogla.. Izmazala sam se dok je mleka bilo.. U jednom momentu je na svaka dva dana pocelo da se smanjuje za po 20ml i na kraju stalo.. Ocaj zivi.. Osecam se da sam podbacila kao majka.. Blago zenama koje doje... :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA