"Padao sam pred auto, a neka sila me je zadržala u vazduhu": Srbi i dalje imaju natprirodna iskustva, da li se nešto slično desilo i vama?

Zeleno na peščakom i sasvim slučajno uočite da se neki "ludak" zalteo vozilom pa se izmaknete u poslednjem trenutku. Poznata situacija?

Komentari

  • Teodosije

    7. oktobar 2018 | 21:26

    Kod mene je to ovako.Ovavezno mi se jave znakovi.Po tome mogu pouzdano da se upravljam.Los znak mi govori lose ce se nesto odigrati i to bude uvek tako.Dobro kada mi se pokaze to tako ovavezno i bude.Sto sam starija sve vise mi se to javlja i desava tacno.

  • Julija

    2. oktobar 2018 | 09:54

    Imala sam 16god.kad sam pala niz stepenice (ceo sprat). Pala sam sa samog vrha stepenista i celog pada se uopste ne secam. Samo sam se nasla na dnu stepenista, niti me sta boli, niti sam torbu ispustila, niti isprljala, ali su mi na cipelama otpale obe stikle. Pored mene su bile dve drugarice koje kazu da uopste nisu videle kad sam pala, mislile su da su se zapricale. Ni ja, ni one nemamo objasnjenje za taj dogadjaj ni dan danas.

  • Isko

    2. oktobar 2018 | 08:40

    Nekoliko i to u budnom stanju. Pa i Tesla je govorio da kada ovladamo svojim psihičkim moćima, napredovaćemo za godinu, koliko za celu istoriju ispred toga. Onim koji veruju u samo u ono što osete sa pet čula.. Neka daju objašnjenje za tamnu materiju i energiju.

  • Doncela

    2. oktobar 2018 | 06:42

    Nisam sujeverna nisam verovala u te stvari.Ali desilo se da mi bratanici pukne plucna maramica,prilikom carskog reza, dozivela klinicku smrt,bila je u komi lekari nisu davali nadu da ce da prezivi.Posle 15 dana neizvesnosti , skuvam ja tog jutra kafu i krecem ka sobi , u tom momentu solje mi pucaju u paraman parcad kroz glavu mi struji glas ,budi se iz kome prezivece,u bunilu zovem brata on mi govori da su ga zvali sa odelenja da mu kazu da se probudila iz kome.Neka sila postoji ,mi smo suvise mali da bi dokucili sve tajne kosmosa.

  • Rs

    2. oktobar 2018 | 00:57

    Verujte postoji Bog, postoje andjeli, postoje sveti koji su mozda bas u nekog prosjaka obuceni jer su zivi sveci koji hode zemljom i gledaju vas i vase milosrdje, ko ide pod Ostrog a neveruje u Sv. Vasilija Ostroskog kao zivog sveca koji prolazi pored nas, koji cuje nase zelje, pomisli nemoj ni da mu ide... Ko ne veruje u Boga, Carstvo Nebesko i Vaskrsenje i zivot vecni neka ne ide u crkve i manstire posebno liturgije kada je sam Gospod tu sa nama i Presveta Bogorodica, Otac i Sin i Duh Sveti. Ali uvek imaju desna i leva strana dobra i losa, postoji Gospod i nepomnjanik e sada ko se Bogu iskreno ne moli, ko ne posti, ispoveda, pricesti se e on je na udaru necastivih sila i pada a ako se ne pokaje ceka ga skrgut zuba i pakao (Ad).Verujem u Jednoga Boga...i zivot Vecni. Amin+++

  • Boža zemunac

    1. oktobar 2018 | 22:24

    Bez mnogo filozofiranja, Bog postoji, Anđeli postoje i Sveci postoje.Verujem u Gospoda i takav ću umreti.Mnogo puta mi se nešto dešavalo ali nije za priču.Samo ću vam ispričati jedan moj doživljaj od prošle subote.Krenem kolima pored Ekonomske škole u Zemunu,semafor ne radi a ja imam prednost.Dodam gas i mislim kako ću da prozujim. U tom trenutku nešto mi kaže, nemoj stani smanji brzinu.U zadnjem trenu to i uradim, a sa moje leve strane velikom brzinom protutnji gradski autobus " harmonika ". Sledio sam se." Majstor " je prošao a imao je ogroman znak stop. Ja sam imao prednost on je morao da stane.Hteo sam da idem za njim i da ga bijem.Opet mi glas kaže,nemoj.I ja ga poslušam.Duboko sam uveren da me je sačuvao moj Anđeo,moj Anđeo čuvar.Do neba mu hvala, jer je ona budala mogla da me ubije ko zeca.Bogu hvala.

  • Neka ja

    1. oktobar 2018 | 21:49

    Meni se dogodilo da krecem na put i u trenutku kada sam zagrlila majku da se pozdravimo, proslo mi je kroz glavu kako je poslednji put grlim. Par dana posle toga, kada smo pricale preko telefona, rekla mi je kako jedva ceka da me vidi, zagrli i poljubi. Na to sam odgovorila da ce to i uraditi za par dana kada se vratim kuci, a njen odgovor je bio “ko ziv, a ko mrtav do tada”. Cetiri dana nakon tog razgovora je imala izliv krvi u mozak i pala je u tesku komu. Posle dve nedelje je preminula. Ispostavilo se da sam je zaista poslednji put zagrlila tada kada sam odlazila, i da me vise nikada nije videla niti poljubila...

    • 1. oktobar 2018 | 22:44

      Cika Velja

      @Neka ja

      Prekini da o takvim stvarima stalno razmisljas! Znas sta hocu da kazem!!!

    • 1. oktobar 2018 | 23:22

      Maruna

      @Neka ja

      Slično sam doživjela kad sam ispratila oca. ISAF se najezim kad se setim.

  • Dule

    1. oktobar 2018 | 21:12

    Meni je jednom prišla prelepa plavuša, to mi se nikad pre nije desilo u životu

  • Ocim

    1. oktobar 2018 | 21:04

    Sa kolegom spremam drva u sumi obaramo stabla,on obara stabla motornom testerom,ja sekiricom kresem grane sa oborenoh stabala.Na zadnjem stablu koje smo oborili ja kresem grane kolega odlazi da odsece jos jedan cer nekih desetak metara iznad mene,u jednom trenutku duboko u podsvesti osetih ruku na laktu leve ruke ruke, to jest palac i tri prsta kako me hvataju za lakat,takodje registrujem vrlo tih glas,pre bih rekao neciju misao,koja mi govori,sta cekas pozuri.Sledece sto sam uradio bilo je da sam prisao drvetu oko koga je kolega sekao tanke grane koje su mu smetale oko cera koji je trebalo da odsece on uopste nije primetio da sam stao tik uz motorku koja me posekla po levoj nozi,bilo je gadno ali sam se brzo oporavio.

  • Darko

    1. oktobar 2018 | 21:02

    Video komsinicu dan pred sahrane kako cisti ispred kuce. Pola sata posle toga video njenu umrlicu na kapiji. Premro od straha. Dva meseca prelazio ulicu svaki put kada krenem tim putem. Ni pio ni domacicu koristio. Mozda je ta zena bila neka njoj slicna jer je bila noc ali trip je potpun.

  • Dia

    1. oktobar 2018 | 20:54

    Ja imam toliko toga,jedan primer Sanjala sam da stojim pored spomenika na kom je slika prelepog mladića da bi tog leta upoznala na moru u Grčkoj istog! I to iz Kladova,posle kraćeg druženja shvatila sam da ne bi trebala biti sa njim... .

  • Pop

    1. oktobar 2018 | 20:26

    Истина је да има нешто али не знам шта. Мени прошле године ујутро на сабајле десило нешто што не би могао да објасним иако сам атеиста или ти агностик, отац ми је био војно лице и тако сам био у том духу и васпитаван. Полазим у иностранство где иначе и боравим, припремим се предходног дана и натоварим ауто а предходних дана сам га прегледао и све је функционисало одлично и без проблема. Ујутро устанем ја и моја жена попијемо кафу и обучемо се и проверимо да нешто нисмо заборавили. Ја одем у гаражу, упалим кола и истерам га из гараже паркирам испред куће и угасим, изађем из аута и закључам врата седнем у ауто и креснем али нешто није баш хтео да одма упали, као да се акумилатор испразнио. Истерам га на улицу да би жена затворила капију и паркирам га са стране код комшије угасим га и изађем да закључам капију и седнем поново у ауто и неће да се упали мотор нити хоће да завергла, као да је акумулатор празан. Ништа кажем себи имам други ауто и акумулатор из тог другог заменим, ни свануло још није. Креснем и он упали али вентилација у колима као и клима мртви ништа не ради, мислим се да на дуг пут не моги ићи без вентилације. Поново одкључам капију уђем у кућу и нађем парче жице и направим спој да напајем струјом вентилатор и он проради. Када сам поново хтео да закључам кућу, жена ме пита јесам ли понео документа која уобичајено носим у једној торбици окачену о раме у којој су били пасоши, лична карта и картице банкарске. Тада сам видео да сам то најважније за пут заборавио да понесем, одем у собу и видим да је био на месту где обично остављам торбицу. Узмем торбицу окачим о раме, изађем из куће, закључам капију, упалим ауто без проблема вентилација и клима раде, изађем на улицу и закључам капију и кренем и све је било у реду. Стигнем кући у иностраство без и једног проблема са колима. Замислите када сам се после пар месеци одсуства вратио у Србију акомулатор који сам оставио мислећи да је празан био је пун јер сам са њим упалио други ауто и дан данас уопште не показује стање истрошености. Заиста веома чудно. То што ми се десило не могу да објасним. Моја жена је верник и има друго објашњење.

  • Marina

    1. oktobar 2018 | 20:18

    Ne znam šta da mislim, ali evo moj slučaj. Bila sam u devetom mjesecu trudnoće. Tusirala sam se i u jednom momentu sam se okliznula i poletjela iz kade. Vjerujte kao da sam poletjela, a pad je meni se čini trajao vječnost. Pala sam pored kade i tako srdela na pločicama. Suprug je ušao, a ja sam se smijala i ni ogrebotinu niti jedan udarac nisam dobila. On mi je pomogao da ustanem i baš je bio isprepadan. I sad mi nije jasno šta se desilo, ali taj pad je bio kao da sam pala na nešto najmekanije. Posle desetak dana sam se porodila i taj momak sad ima 26 god. Stvarno mislim da nam je neka viša sila pomogla.

  • Kumče Gambino

    1. oktobar 2018 | 20:12

    Meni jeste, još dok sam bio klinac i putovao tramvajem u skolu,bilo je jutro bio sam pun gasova i bila je guzva u tramvaju,ja pustim par golubova onako tiho i na sledećoj stanici su svi oko mene misteriozno nestali...

    • 2. oktobar 2018 | 00:30

      Н. С.

      @Kumče Gambino

      Да ли је могуће да и сада налазите такве глупости да причате. Можете да не верујете, али баш такве гадости да причате није у реду. Вама то служи за спрдњу. Свака вам част

  • Ceca

    1. oktobar 2018 | 20:01

    Ne razumem zasto se ljudi ustezu da jasno i glasno izgovore " Da...postoji Bog i Andjeli njegovi koji nas cuvaju...." na svakog od nas tokom krstenja silazi blagodat Duha svetoga i svako od nas dobije svog Andjela cuvara...samo je pitanje ko i koliko veruje...nista se u zivotu ne desava "slucajno"...sve se dogadja s razlogom...i zato ne recite "postoji neka visa sila" nego jasno i glasno recite "postoji Bog..." I mada znam da ce gomila ateista sad navaliti da mi udara minuse ali ja ne hajem za to...jer je Gospod nas covekoljubac on i njih voli i strpljivo ceka njihovo pokajanje...

  • Ha hs

    1. oktobar 2018 | 19:57

    Jeste kada popijem malo vise sve me nesto ljulja

  • Kvalitetan zivot

    1. oktobar 2018 | 19:51

    Meni se stalno desava dok setam ulicom da se neka svetiljka ugasi tacno kad joj ja pridjem.

  • mama

    1. oktobar 2018 | 19:48

    smrt se moze predosjetiti. Moj djed je zvao svog badzu na sahranu kod njega, ovaj mu rekao da ne lupa. Moj djed umro dva dana poslje tog dijaloga

  • DARKO 100%

    1. oktobar 2018 | 19:16

    Imate jedan primer male devojcice skoro da se moze reci da je jos beba,mislim da je imala 3god,pala je sa cetvrtog sprata i za divno cudo nije bila uopste povredjena i nije imala lomove,mnogi strucnjaci su pokusali odgonetnuti kako je to moguce i onda su je pitali razna pitanja i ona je rekla ko iz topa da su je ANDJELI SPASILI,ja verujem maleckoj!

    • 1. oktobar 2018 | 22:45

      Vesna

      @DARKO 100%

      Mene je u junu 2012 . udario auto , dok sam pokusala da predjem pesacki prelaz. Kad sam videla auto , bio je na metar od mene, nisam mogla da izbegnem, ali istog momenta samvcula glas iznad glave ,koji mi je rekao, " podigni levu nogu da ti je ne slomi.".......Auto me je udario, dolazio je sa moje leve strane, noga mi je bila u visu, ne znam kako........slomila sam samo ruku u zglobu i nista vise! Bogu hvala, da me je udario u nogu ko zna kakve bi povrede jos bile i sa kakvim posledicama! Verujem da me je Bog spasio i MOJ ANDJEO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA