≫ 

Zagonetka koja je Kuršumliju digla na noge: Pronađite nevidljivu fabriku i dobićete kafanu, gazda dao reč

"Mi koji ovde živimo ne možemo da je nađemo"

  • 1

Ugostitelj Slavko Ilić vlasnik kafane u centru Kuršumlije spreman je da je pokloni bilo kome ako uspe da reši zagonetku koja zbunjuje sve meštane ove varošice.

Za ova 3 posla u Srbiji vam ne treba veliko ulaganje, a dobra zarada je zagarantovana

Ovaj konkurs traje više od mesec dana, a srećnog dobitnika nema.

Trik je u nevidljivoj fabrici. Ko uspe da pronađe izraelsku investiciju, kompaniju "Wood feel", kafana je njegova.

Nevidljiva fabrika uveliko radi, još od kraja proleća, uveravao je potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković iz Socijaldemokratske partije na jutarnjem programu jedne srpske televizije.

Foto: Wikimedia/Nikolic

- Ja pozivam građane Kuršumlije i Srbije da pronađu tu fabriku koja po rečima potpredsednika Skupštine Srbije radi i na poklon od mene dobijaju kafanu, jer mi ovde koji živimo ne možemo da je nađemo - kazao je Slavko Ilić, vlasnik kafane i opoziocioni kuršumlijski odbornik Gvozdenog puka.

Da fabrika nije počela sa radom potvrdio je i predsednik Opštine Kuršumlija Radoljub Vidić.

- Ne radi trenutno, mada plaćaju zakup. Mislim da će početi sa radom ovih dana - kazao nam je Vidić.

Prema ranijim najavama ova kmpanija treba da otvori fabriku za proizvodnju stilskog nameštaja i u startu bi zaposlila sto radnika, sa tendencijom da se broj radnika uvećava.

Marinković je, u međuvremenu, precizirao da Izraelci ipak nisu još došli, ali da će se to sigurno desiti.

- Mi građani Kuršumlije svakog dana tražimo tu fabriku, ali izgleda da je to rađeno nekom novom stelt tehnologijom našaio se Slavko Ilić.

Vučić: "U Kuršumliji su fabrike iz doba vladavine aktuelne opozicije zatvorene"

Vučić je rekao da je opozicija u stanju da kritikuje poslanika vladajuće koalicije Vladimira Marinkovića zbog izjave o fabrici u Kuršumliji, a da su u stanju da govore o silovanju predsednice vlade i da to niko ne osudi.

Ne govore ni o tome kako su pred izbore 2012. godine otvorili fabriku u Kuršumliji, koja je odmah potom i zatvorena, kaže Vučić.

Predsednik je rekao da nema informacije o fabrici o kojoj je govorio Marinković, ali da zna da u tom gradu postoje fabrike iz doba vladavine aktuelne opozicije, koje su sada zatvorene.

- Marinkovićeva izjava nije razlog za osudu, već oni koji su razorili industrijsko Kraljevo, Niš, Trstenik, gradove koji su bili industrijsko srce Srbije, a nijednu fabriku nisu doveli - rekao je Vučić.

(B.R./ N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    11. oktobar 2018 | 16:55

    Zaista ne razumem ljude, pa da li Vi Srbi, više verujete svojim očima, ili onome što na pijedinim TV programima čujete i vidite??? S ovakvim stavom apsolutno se ne uklapate u vreme u koje živite....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA