≫ 

Posle incidenta iz Doma zdravlja u Kragujevcu sručilo se drvlje i kamenje na lekare, a onda je pola Srbije za 5 minuta promenilo mišljenje (ANKETA)

 ≫ 

Kakav je vaš stav o ovoj temi?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ALEKSANDAR RANGELOV
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ALEKSANDAR RANGELOV

    21. oktobar 2018 | 10:55

    IZGLEDA DA JE RIJALITI SHOW DOBIO NOVI ŽANR? NAKON ZADRUGE I PAROVA AMATERSKA PRODUKCIJA NAM NUDI NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE, ALI NE I NEOČEKIVANO: "POZORIŠTE U ORDINACIJI". SAMO BRZOPLET ČOVEK MOŽE DA PRESUDI NE SASLUŠAVŠI OPTUŽENOG. DOKTORI SU POSTALI OMILJENA META ZA ODSTREL U CILJU STIŠAVANJA DRUŠTVENIH TENZIJA I SVAČIJIH FRUSTRACIJA. ZAŠTO? ZATO ŠTO SU KOLIKO EKSPONIRANA TOLIKO I RANJIVA SOCIJALNA GRUPA. NAKON ŠTO STE PAŽLJIVO POGLEDALI OPTUŽUJUĆI VIDEO,SASLUŠALI SAMO JEDNU STRANU U SPORU I PRESUDILI SAVETUJEM DA SASLUŠATE I DRUGU STRANU. MOŽDA PRESUDA BUDE PREINAČENA?

  • Tanja

    21. oktobar 2018 | 00:53

    Slicnu situaciju sam imala u istom Domu zdravlja, sa dr Milicom. Mrzelo je da radi na praznik, dete 5 dana pod temperaturom, ona kaze 'virus, napajajte ga'. Sutradan detetu pukne bubna opna. Ja se zalila zdravstvenoj inspekciji, pomenuta dr Ivosevic odgovori da ce preduzeti mere, pa tuzise mog muza zbog uznemiravanja javnog reda i mira sto je trazio da pregledaju dete. Ludnica...

  • Jani

    21. oktobar 2018 | 00:10

    Čitajuči razne komentare što su napisani povodom ove teme što se desilo u Kragujevačom centru mislim da oba zdrastvena radnika nisu u pravu. ZAŠTO? Samo izraz lica doktorke Nade i načelnice Jasmine dosta govori o njihovom ponašnju prema pacijentima. DRSKOST. Pošto je medicinska sestra unela zdrastveni karton kod dr Nade i rekla da neče da pregleda dete,zato je dete pregledao njen kolega ONA nalazi razlog na proceduri. Prepostavljam da između doktorke i majke deteta ima loše među ljudskih odnosa i zbog toga nije htela da pregleda dete Uopšte ne krivim majku po video snimku se videlo ne ljubaznos osoblja i po meni, ljubaznost istih osoba što rade u PRIVATNIM ustanovama iDRŽAVNIM veom veoma se NAŽALOSTrazlikuje i verujem da če to potvditi večina građana. Zašto? U večna gradova za važnije preglede se čeka po par meseci i više a za pojedine pacijente dogovor kad da dođu. Sticajem svega što se dešava u našem zdrastvu kod nesavesnih ljudi nebi me čudilo što postupaju tako. Prepostavljam da osoblju što rade sa pacijentima da ima i neprijatnih i da bude poteškoča, ali u kom poslu nema toga Samo nesmemo zaboraviti da kod dece smo svi najosetljiviji i tu nema izgovora! Da komentar jedne čini mi se doktorke da je majka dala određenu količinu sirupa i na vreme možda bi temperatura spala. Slažem se a šta ako temperatura ne spadne znamo nekad po primanju inekcja pa teško se povlači temperatura a zamislite osobe sa sela šoto su udaljeni 30tak km od bolnica gde svakog dana lekari ne rade pa da ostave za noć tako dete sa 39 temperaturom. Neznam razmislite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA